Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[ME] Przejazdy w Los Santos!

Daylex.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Opiszę przejazdy po kolei wyrażając własne odczucia na ich temat

I przejazd - Uważam za dobrze ustawiony, lecz za wąski. Moim zdaniem są tam tez niepotrzebne „słupki” pomiędzy jednym a drugim pasem. Myśle ze powodowało by dużo stłuczek i jest to bez większego sensu. 

II przejazd - Uważam że jest on niepotrzebny i wręcz przeszkadzający. Kawałek nakładki nachodzi na wewnętrzny stronę jezdni. Myślę ze mało osób by z niego korzystało. 

III przejazd - Uważam za potrzebny, lecz w twoim wykonaniu poprawiłbym kilka rzeczy, mianowicie:

- Kawałek asfaltu nakładki nachodzi na pas defaultowy

- Sam przejazd jest pod zbyt dużym kątem 

- Barierki są za bardzo wysunięte w stronę ulicy, przez co skręcające pojazdy mógłby się łatwo o nie obijać. 

Oczywiście jest to tylko moja opinia, nie każe Ci się nią kierować. I tak plusik za chęć wykonania jak i zarówno przedstawienia.

Przejazd I- Fajne podoba mi się ale gdyby były te przejazdy trochę szersze, ponieważ np jak jedziesz Lawetą to może być problem z wjechaniem tam, ale tak ogólnie to bardzo fajne 

Przejazd II i III- moim zdaniem zajmują miejsce na drodze i to jest ich minusem gdyby zajmowały tyle miejsca co przejazd I to naprawdę dobre by były :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin