Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Michuu - oskarżony przez Gol352

Gol352
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Michuu
    Data i godzina zdarzenia: ok. 19:10
    Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie z pewnego miejscia, i widze policja jedzie to się pobawimy, najpierw radiowóż pędził nie mal 160 km/h nie zdołało go dogonić, później się zatrzymał włączył na mnie syreny i pojechal. Według mnie policjant bez syren powinien jechać z ograniczeniem a nie napiepsza za przeproszeniem 160, jak nie więcej bo nie mogłem go dogonić...
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:Na 1 SS widać jak się równamy, ale później niestety mi odchodzi i dopiero doganiam go jakoś przy moście i znowu mi ucieka, lecz tego już nie uchwyciłem.

https://imgur.com/a/VzpgDZ3

A więc jechałem 120 ale gdy mnie wyprzedzałeś to wtedy przyśpieszyłem bo mnie taranowałeś motorem  na ss nie widać jak mam zniszczony radiowóz  ale miałem lecz potem na jednopasmówce jak jechałem 120 dalej mnie taranowałeś i wtedy napisałem reporta i dostałeś prawko. 

Gol352 prawajazdy.png Powód: Taranowanie SAPD motorem
Nałożone przez: DanieK
Od: 1 Lutego 2019, 19:11
Do: 2 Lutego 2019, 1:11

Nie nie taranowałeś mnie uderzając w bok radiowozu i gdy byłeś  obok mnie to wtedy przyśpieszyłem bo zapewne dalej mnie chciałeś staranować i potem na tej jednopasmówce jechałem normalnie 120 i napisałem  reporta na ciebie i dostałeś prawko za Taranowanie SAPD motorem 

Edytowane przez Michuu...

Po pierwsze, to TY masz się dostosować do regulaminu i wzorów, jeżeli piszesz skargę, a nie my. Jeżeli Ty się nie dostosowywujesz się do regulaminu, to skarga zostanie odrzucona.

Przepraszam, za wypowiedź.

Edytowane przez Fruzio.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin