Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wypadek drogowy w San Fierro.

michalson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kgHnhCO.png

2T16v1a.png

6aaHTHP.png

q12qGZb.png

Dnia 1 lutego około godziny 18.45 miał miejsce wypadek drogowy w San Fierro na dzielnicy Foster Valley.  Na miejsce przybyły dwa zastępy Straży pożarnej z JRG 1 Las Venturas oraz SGSP Tierra Robada, dwie jednostki Policji z KGP w San Fierro oraz Ambulans ze szpitala Las Venturas. Na terenie działań udało nam się dowiedzieć więcej szczegółów od służb mundurowych. Udało nam się też uchwycić kilka fotografii z akcji ratowniczej. Z ustalonych informacji do wypadku doszło tuż po godzinie 18.45 kiedy wówczas kierowca pojazdu Sadler wypadł z drogi jadąc w kierunku Lotniska, po czym zaczął dachować. Od razu na miejsce wezwane zostały służby mundurowe które po przybyciu na miejsce, przystąpili do akcji ratowniczej. Poszkodowany w stanie ciężkim trafił do szpitala, jest on  obecnie utrzymywany w śpiączce farmakologicznej.  Natomiast pozostali poszkodowani trafili do szpitala z małymi urazami i nic nie zagraża im życiu oraz zdrowiu.

UZbp59B.png

oC7HRQj.png

RVjtWKw.png

k4CWedT.png

Wywiad z jednym ze Strażaków działającym na miejscu - Koserykiem.

2nN3DQ2.png

q12qGZb.png

S - Sergieji 
K - Koseryk

S: Witam, z tej strony Aplikant Sergieji*998 Redakcja Prasowa 4Life News.
K: Witam, z tej strony Starszy Strażak Kosteryk z San Andreas Fire Department.

S: Udzieli mi Pan informacji na temat tego zdarzenia?
K: A więc tak, o godzinie 18:45 zostaliśmy wezwanie do wypadku na Foster Valley. Wyjechały od nas 2 zastępy m. in. GBA 401-21 z JRG 1 z Las Venturas oraz 250-21 z SGSP Tierra Robada.  Aktualnie poszkodowani są w drodze do szpitala, na miejscu Ratownicy Medyczni udzielili im pierwszej pomocy. Jeden z nich jest w stanie ciężkim natomiast pozostali mają tylko kilka drobnych urazów.

S: Rozumiem, bardzie dziękuje.
K: Proszę bardzo.

2T16v1a.png

Wywiad z funkcjonariuszem Policji - St4askiem.

S - Sergieji
ST- St4siek

S: Witam, z tej strony Aplikant Sergieji*998 Redakcja Prasowa 4Life News.
ST: Witam, z tej strony Sergeant I St4siek się kłania!

S: Wie Pan może co było przyczyną wypadku?
ST: Niestety nie wiem co dokładnie się tutaj stało. Jednak z dotychczasowych informacji wynika, że skutkiem wypadku była nadmierna prędkość co również było powodem tego, że pojazd dachował. Po przyjeździe zastaliśmy pojazd na dachu i niezwłocznie przystąpiliśmy do akcji ratunkowej.

S: Dziękuje bardzo za udzielenie wywiadu.
ST: Również dziękuje.

Dla Redakcji 4Life News
Aplikant @Sergieji*998

W dniu 2.02.2019 o 02:21, xAvenes napisał:

Jak dla mnie bomba! :4l:

W dniu 3.02.2019 o 16:00, Pawi. napisał:

Fajny wywiad

W dniu 2.02.2019 o 11:59, St4siek napisał:

Dobra robota.

W dniu 2.02.2019 o 10:26, FragusS napisał:

Skromny materiał ale na temat. Dobra robota - oby tak dalej. 

W dniu 2.02.2019 o 09:57, .MateuszDafGames. napisał:

Kozak <3

W dniu 2.02.2019 o 07:58, AN3W0 napisał:

Fajniusie<3

W dniu 2.02.2019 o 03:52, KRISU. napisał:

Bomba! <3 

W dniu 2.02.2019 o 02:59, AdaSkoo napisał:

Fajne nawet 

W dniu 2.02.2019 o 01:50, Kubasny. napisał:

Kozackie<3

Cieszy mnie tak dobry odbiór mojego artykułu, oczywiście jest to dla mnie motywacją do dalszego działania. Na pewno jak znajdę wolny czas pojawi się jeszcze coś ode mnie :)

Masło maślane:

W dniu 2.02.2019 o 01:36, Sergieji*998 napisał:

Na miejsce przybyły dwa zastępy Straży pożarnej z JRG 1 Las Venturas oraz SGSP Tierra Robada, dwie jednostki Policji z KGP w San Fierro oraz Ambulans ze szpitala Las Venturas.

Masz napisane jakie siły i środki zostały zadysponowane

Od razu na miejsce wezwane zostały służby mundurowe które po przybyciu na miejsce, przystąpili do akcji ratowniczej.

Na terenie działań udało nam się dowiedzieć więcej szczegółów od służb mundurowych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin