Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[ME] Tune "Bayside Marina"

neku*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dziś pokażę wam to co dziś zmappowałem, czyli tune w "Bayside Marina". Wiem że nie jest to idealne ale dopiero uczę się mapowania. Zapraszam do oglądania :).  (Przepraszam was że jest na imgur.com ale "Screenshot'y" ważą za dużo.) https://imgur.com/a/gAwxkeu

W dniu 8.02.2019 o 19:09, Zabuza napisał:

Tak jak wyżej napisałem wyżej, dopiero się uczę "Mappowania". 

Boże... 

Nie irytuj mnie bo coś powiem nieodpowiedniego.

Zacznijmy od tego, że to nie jest jakiś projekt wymagający zdolności. Rozumiem uczysz się no, ale to są postawione dwa garaże i nic więcej. Jeśli się uczysz to nie mam nic przeciwko ale nie zaśmiecaj forum takim czymś bo nikogo to raczej nie interesuje. Postaraj się zrobić coś lepszego a nie tylko 2 garaże. Popatrz poradniki jak to robić i wgl. popatrz na czyjeś prace. Jeśli będziesz się starał to zostaniesz doceniony. 

Tak w ogóle nie przyjmij tego jako hejtu ale jako rade

JAK COŚ TO ZROBIŁEM BEZSENSOWNĄ gó**o-BURZE, TAKŻE NIE BIERZ TEGO DO SIEBIE :D

Edytowane przez Remsey

3 godziny temu, Remsey napisał:

Boże... 

Zacznijmy od tego, że to nie jest jakiś projekt wymagający zdolności. Rozumiem uczysz się no, ale to są postawione dwa garaże i nic więcej. Jeśli się uczysz to nie mam nic przeciwko ale nie zaśmiecaj forum takim czymś bo nikogo to raczej nie interesuje. Postaraj się zrobić coś lepszego a nie tylko 2 garaże. Popatrz poradniki jak to robić i wgl. popatrz na czyjeś prace. Jeśli będziesz się starał to zostaniesz doceniony. 

Tak w ogóle nie przyjmij tego jako hejtu ale jako rade ;)

Panie/Pani @Remsey po co już tu pan/pani chciał/chciała  używać "wulgaryzmów"? Nie napisałem nigdzie że jestem, profesjonalnym mapperem i napisałem że zacytuję "wiem ze to Nie jest idealne" też nigdzie nie napisałem że każdy będzie padał z zachwytu jak to zobaczy, owszem rozumiem że to była rada lecz po co pisać tak "centralnie"? Dodałem coś takiego na forum aby pokazać moją pierwszą mapkę, Do gry Multi Theft Auto nie napisałem że to moja pierwsza mapka bo uznałem że to nie miało by sensu. Dziękuję i życzę miłej nocy. :)

W dniu 8.02.2019 o 19:25, .Ustawiony napisał:

Przecież to są 2 garaże z tym autkiem 

Okropnie to wygląda aczkolwiek może jakiś pseudol sie skusi xd

Pierwsze co zrobiłem jak zobaczyłem to takie ,, czy ja na pewno jestem na 4-um 4life?'' xd

Strasznie słabe.

W dniu 8.02.2019 o 20:00, Remsey napisał:

Boże... 

Tak w ogóle nie przyjmij tego jako hejtu ale jako rade ;)

Dam ci radę, sam się zastanów nad swoimi postami - bo zaśmiecają forum bardziej. Po to jest ten dział, by wrzucać swoje projekty.

Edytowane przez karoy_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin