Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez Philip

Philip
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: deluXe
    Data i godzina zdarzenia: 2019-02-12  godz. 18:23:15
    Pełen opis sytuacji:  Chciałbym złożyć skargę na policjanta z nickiem w tytule. Ukarał mnie niesłusznym mandatem za przekroczenie prędkości. Ustawiłem ogranicznik na 80 km/h i jechałem do celu. Z tego co jest zawarte w tym linku, dopuszczalna prędkość w mieście wynosi 80 km/h  (chyba że znak mówi inaczej, np 50). Niestety, świadczyłem usługi Ubera i nie mogłem od razu zwrócić uwagi policjanta, ponieważ wiozłem Klienta do celu. Chciałem podjechać do miejsca zdarzenia od razu po zawiezieniu Klienta na Sweepery. Po dojechaniu na miejsce policjanta już nie było. Nie podejmowałem innych prób kontaktu z oskarżonym. Do zdarzenia doszło na jednej z często uczęszczanej arterii z Garcia SF na Doherty SF
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Wklejam ssy z zapisem logów oraz miejscem, gdzie do zdarzenia doszło. Dowód 1Dowód 2

Edit: Póki nikt nie odpisał w temacie, dodam że nie zależy mi na ukaraniu funkcjonariusza, chciałbym jedynie zwrotu pieniędzy, które zostały pobrane z mojego konta. Wołam oskarżonego @deluXe

Ja, Philip zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Philip
Dopiek "Edit"

Witam

Na wstępie zacznę od sprawy ogranicznika, każdy wie jak on działa - ustawisz na 80km/h a na liczniku może być dużo więcej. Mnie też często złapie  fotoradar mimo tego, że jadę na ograniczniku, więc to niczyja wina.

Po powrocie na Garcie nie zastałeś mnie tam ponieważ miałem alarmowe wezwanie i musiałem jechać. 

Kwotę mandatu oczywiście zwrócę.

Po napisaniu na /pm od razu zwróciłbym kwotę mandatu i jestem pewien, że każdy funkcjonariusz również by się tak zachował, co zaoszczędziłoby nam wszystkim czasu.

Z poważaniem

Police Officer I deluXe

Edit: Moge wystawić mandat tylko wtedy gdy jedziesz  81km/h +, inaczej się nie da, jutro mogę sprawdzić dla Ciebie ile dokładnie jechałeś jeśli chcesz wiedzieć.

Edytowane przez deluXe
Zapomniałem tego dodać

19 minut temu, Philip napisał:

Wszystko jasne, nie wiedziałem że policyjne suszarki mogą się bugować. 

Buguje sie ogranicznik, na którym ustawisz 80, a możesz jechać 85 i wtedy właśnie wystawiany jest mandat.

Po 15 przeleje pieniądze na Twój PID.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin