Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Japkooo przez Reksio*

Sernik*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: japkooo

Data i godzina zdarzenia: 20.02.2019 ok 15

Pełen opis sytuacji: Pracowałem na lawetach gdy nagle rozpędzony SAPD jechał pod prąd (nikogo nie goniąc ponieważ jechałem tamtą autostrada od początku i nie było pościgu). I delikatnie rozwalił mi auto lecz nie widać tego na ss bo było to jeszcze przed walnięciem we mnie. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://zapodaj.net/b11bdc9a68d0a.png.html

• Administrator RCON

Zamiast napisać na PM i się dogadać to skargę piszesz..

A więc tak. Był pościg,  @LuKi16 to potwierdzi - goniliśmy odwalacza i były pilnie potrzebne jednostki pościgowe. Spytałem się na kanale głosowym LuKiego, który był jednostką P1 - dowodził pościgiem -  czy da radę go dogonić. On powiedział, że nie do końca i żebym szybko dołączył, bo on musi jechać zatankować a nie chcieliśmy go zgubić. Faktem jest, że nie powinienem był tam jechać pod prąd, niemniej chciałem szybko dogonić kompana i pomóc mu w ściganiu. Liczyłem na to, że na nikogo tam nie spotkam. Był to mój błąd, że tam skróciłem i przepraszam za to. Mogłeś nie zauważyć, że był pościg, gdyż z tego co pamiętam, skręcił on w stronę Martin Brigde. W razie czego, mogę zapłacić rekompensatę za zniszczenia lawety.

PS. Popraw wzór. 

Jeżeli był pościg to rozumiem że musiałeś skrócić aby szybciej dojechać po prostu juz mnie to zdenerwowało bo ile razy spotkałem SAPD który nie miał sygnałów jechał pod prąd spadałem z motorka i bez słowa odjeżdżał. Dzwieki z MTA mam wyciszone więc nie słyszałem ze jedziesz na sygnałach. Rekompensaty nie potrzebuje bo za dużo mi nie zabrałeś po prostu chciałem zwrócić uwage dla SAPD

Edytowane przez Reksio*

• Administrator RCON
Just now, Reksio* said:

Jeżeli był pościg to rozumiem że musiałeś skrócić aby szybciej dojechać po prostu juz mnie to zdenerwowało bo ile razy spotkałem SAPD który nie miał sygnałów jechał pod prąd spadałem z motorka i bez słowa odjeżdżał.

Ja miałem i sygnały świetlne i dźwiękowe. Wracając do pytania LaneZa, ile oczekujesz odszkodowania? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin