Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Odejście adrianszukasoja

ks.adrianszukasoja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór , odchodzę z tego serwera z powodu bana który dostałem za to że broniłem się wyzwiskami wiem że macie mnie gdzieś , bo na serwie jest 0 sprawiedliwości tak jak w kraju administracja ma na mnie wywalone oprócz @XQward który chciał pomóc mi w unbanie ale nie dał rady

Dziękuje bardzo całemu serwerowi za te chwile wróce jak @ZbyK.gg przestanie mnie ignorować , zrozumie mnie i da mi ub którego niewinnie dostałem 

Dziękuje bardzo

@XQward oraz kilku sprawiedliwych adminów takich jak : @Wiesi3k. @Inv @Pitu. 2 najlepszy admin , @KRISU. oraz według mnie najlepszy z frakcji TSA mianowicie : @Gixxerek oraz na 2 miejscu @Mateusz Daf Games 

Dziękuje wam jeszcze raz i życze powodzenia! 

k...a no kolejny zmartwiony, RCON odrzucil apelke to wychodzi, za 5 dni napisze kolejną i wróci do momentu az mu jej nie odrzucą. Bardzo dobrze, tępić takich cwaniaków - nie wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cytując twoje teksty z /g: "a i moją rodzine stać na auto przynajmniej a nie to co twoją na daewoo tico nawet nie stać biedaku moi rodzice maja audi a8"   "łokieć pięta dwie szklaneczki twoja stara liże pi.......''

Edytowane przez karoy_

20 minut temu, ks.adrianszukasoja napisał:

bo na serwie jest 0 sprawiedliwości tak jak w kraju

22 minuty temu, ks.adrianszukasoja napisał:

0 sprawiedliwości tak jak w kraju

22 minuty temu, ks.adrianszukasoja napisał:

tak jak w kraju

23 minuty temu, ks.adrianszukasoja napisał:

jak w kraju

23 minuty temu, ks.adrianszukasoja napisał:

w kraju

Żeby komentować pewne sprawy, czasami nie wystarczy nawet podstawowa wiedza, ty zapewne nawet takiej nie posiadasz. 

• Administrator RCON

hmm

'' ja mu odpowiedziałem,, z patologią się nie zadaje'' i dołożyłem do tego ,, a i moją rodzine stać na auto przynajmniej a nie to co twoją na daewoo tico nawet nie stać biedaku moi rodzice maja audi a8'

Nie ignoruje Cie, ty po prostu nie umiesz żyć w społeczeństwie. 

Żegnam, Ciebie i twoja indywidualną definicje sprawiedliwości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin