Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na romeg.redd - oskarżony przez Golabek

Golabek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @romeg.redd
    Data i godzina zdarzenia: 05.03.2019 ok.17;40
    Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz @romeg.redd zatrzymał do kontroli gracza @bartek752 byłem przy tej sytuacji. Okazało się, że gracz miał wpis więc pan policjant zamiast odegrać jakieś rp  wyciągnął broń i zatrzął mierzyć do niego z broni. Pisał że ma wyjść z samochodu i coś tam jeszcze nie pamiętam do końca i mierzył cały czas do niego 0 RP moim zdaniem. Kiedy napisałem do niego że 0RP on do mnie napisał ''Wypłacz się na forum wszystko jest na ss'' Dodam że nie tylko ja przy tym byłem lecz jeszcze kilku innych graczy 
    Dowód, który to potwierdza całe zajścieAJ9i3xe.jpg
fnpZPTg.jpg

0 RP? Po pierwsze powiedz mi co miałem zrobić aby nie uciekł, bo był poszukiwany na podstawie komputera, co mogło świadczyć, że zatrzymany jest niebezpieczy lub uzbrojony.

Po drugie odegrałem właściwie wszystko, a twój koleżka tylko podanie dokumentów.

Po trzecie tutaj są ssy jak jest wpisany w komputerze:

Spoiler

WdwNEMo.jpg

3qYhmS9.jpg

Edytowane przez romeg.redd

ten ziomek mnie zatrzymał za przypadkowe uderzenie w niego daje mu dokumenty i podchodzi mierzy z broni PALNIEJ ja się pytam o  co chodzi i on , żebym nie wykonywał żadnych gwałtownych ruchów  ja się pytam o co chodzi wyszedłem z auta i to samo pytał i wsiadłem i zakuł mnie jak siedziałem w aucie

jeszcze do mnie napisał cytuje "wypłacz się na forum" SS https://imgur.com/a/T1C2LJl

Moje zdanie ,że powinien zostać ukarany ! - lotka lub 2 -

16 minut temu, romeg.redd napisał:

0 RP? Po pierwsze powiedz mi co miałem zrobić aby nie uciekł, bo był poszukiwany na podstawie komputera, co mogło świadczyć, że zatrzymany jest niebezpieczy lub uzbrojony.

Po drugie odegrałem właściwie wszystko, a twój koleżka tylko podanie dokumentów.

Po trzecie tutaj są ssy jak jest wpisany w komputerze:

Ukryj zawartość

WdwNEMo.jpg

3qYhmS9.jpg

Drogi kolego był poszukiwany rozumiem lecz inni policjanci odgrywają RP piszą np czy jest gaśnica w bagażniku i każą wyjść pokazać a nie takie coś odwalasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin