Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Praca rybaka :3

szczurixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, rachwald napisał:

Pomysł podpierdolony hamsko z serwera na py****

Po 1 jeżeli chodzi o PYL  bo chyba o ten ci chodzi jest tam owszem taka praca ale Nie w tym miejscu i wogule inaczej wygląda praca jest w 100% autorska ja po prostu siadam do mapedytora szukam miejsca i mapuje nie patrze na inne serwery i nie kojaże żeby na jakimś innym servie w tym miejscu była praca . Po 2 praca rybaka już była na serwerze 4life … więc nie oskarżaj mnie o coś czego nie zrobiłem. 

Edytowane przez szczurixo

37 minut temu, Tymekwixa napisał:

Fajny pomysł aczkolwiek tak jak pisano wcześniej te łódki są zbyt symetryczne no i uważam że parking powinien być odrobinkę większy :D

Parking mógł bym zrobić ale czasu zbytnio nie mam bo to nauka to wbić pohandlować na 4life 1 rundka w lola pouczyć się i spać tak w sumie wygląda mój dzień jak znajde czas to zrobie EDIT 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin