Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na pracownika SpeedPowerPL, oskarżony przez Odwalacz_2137

ZATRUTY_MIECZ+9
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pojazd został odholowany na mój rozkaz.

Spoiler

yqWrPmJ.jpg

Powodem są światła awaryjne, na screenie jest widoczny kierunkowskaz, jednak jest to spowodowane bugami serwera. Tak czy siak, kwota jest taka sama, a i powód został jedynie dostosowany do sytuacji.

Skargę pozostawiam @Axidus*.

5 minut temu, michael789 napisał:

Pojazd został odholowany na mój rozkaz.

Ukryj zawartość

yqWrPmJ.jpg

Powodem są światła awaryjne, na screenie jest widoczny kierunkowskaz, jednak jest to spowodowane bugami serwera. Tak czy siak, kwota jest taka sama, a i powód został jedynie dostosowany do sytuacji.

Skargę pozostawiam @Axidus*.

To chcę odzyskać zwrot pieniędzy wyłączyłem te cholerne kierukowskazy nigdzie tam nie było napisane w regulaminie giełdy, że tam nie ma coś o kierukowskazach. fajnie, że obojga bronicie swoje tyłki :) 

• Administrator

W taryfikatorze SARA wyraźnie jest napisane:

Pojazd pozostawiony na parkingu/giełdzie z włączonymi światłami awaryjnymi/kierunkowskazami: 200 PLN

Więc pracownik miał prawo odholować pojazd na parking policyjny zgodnie z taryfikatorem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin