Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika TheIndiana.cj , oskarżony przez papinski

papinski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: papinski
Nick osoby oskarżonej: TheIndiana.cj
Powód napisania skargi: Stałem na awaryjnych na boku drogi. Byłem wtedy afk ale dosłownie maksymalnie minutę. 
Po wróceniu przed komputer auto odholowane z powodem "porzucone". Jak mogło być porzucone skoro obok niego stałem??
Dowody: 

Tak stał mój pojazd
bMbiRjv.jpg

A tutaj ss z PP.

QvwRAiw.jpg

Liczę na zwrot gotówki 500pln.

Witaj. Skarga którą napisałeś  jest totalnie bez sensu, pytaliśmy cię wiele razy czy ty afczysz czy nie, nic nie odpisywałeś więc zabraliśmy. Nie ma czegoś takiego że sobie zostawiasz auto na srodku i obok niego stoisz.

Po 1 ten ss nic nie przedstawia, my znalezlismy ciebie jak sobie leżałeś na chodniku

Po 2  Coś mi nie pasuje w tych dowodach, Dlaczego tam na czacie jest id tej twojej alphy i że ją wyjąłęś? Dlaczego dowody robisz dopiero po akcji? Jak to ma cie usprawiedliwić?

Pozdrawiam

TheIndjana.cj

Edytowane przez TheIndjana.cj

2 minuty temu, TheIndjana.cj napisał:

Witaj. Skarga którą napisałeś  jest totalnie bez sensu, pytaliśmy cię wiele razy czy ty afczysz czy nie, nic nie odpisywałeś więc zabraliśmy. Nie ma czegoś takiego że sobie zostawiasz auto na srodku i obok niego stoisz.

Po 1 ten ss nic nie przedstawia, my znalezlismy ciebie jak sobie leżałeś na chodniku

Po 2  Coś mi nie pasuje w tych dowodach, Dlaczego tam na czacie jest id tej twojej alphy i że ją wyjąłęś? Dlaczego dowody robisz dopiero po akcji? Jak to ma cie usprawiedliwić?

Pozdrawiam

TheIndjana.cj

To jak stało moje auto zostało zrobione po wyjęciu go z PP. Jak mogłem zrobić wcześniej jak po powrocie już go nie było :V. Po drugie nie było mnie minutę max półtorej! Screen tylko poglądowy jak został zaparkowany pojazd.

3 minuty temu, papinski napisał:

To jak stało moje auto zostało zrobione po wyjęciu go z PP. Jak mogłem zrobić wcześniej jak po powrocie już go nie było :V. Po drugie nie było mnie minutę max półtorej! Screen tylko poglądowy jak został zaparkowany pojazd.

Dobrze, ale w jaki sposób usprawiedliwia cie to że byles AFK?

Jezeli chodzi o afk, na pewno nie trwał on minuty, masz tam napisane na czacie 4/5 z tego systemu anty afk, On sie włącza dopiero po kilku minutach, a ty juz tam miałeś 4 ostrzeżenia

Jeszcze powiem, zrobiłem ss na którym jest twoje auto i dowód że go zabieram, ss był zrobiony o godzinie 22:41 Za to tam było napisane że twój pojazd był nie używany od godziny 22:35 więc gdzie ta twoja 1 minuta?

1 minutę temu, TheIndjana.cj napisał:

Dobrze, ale w jaki sposób usprawiedliwia cie to że byles AFK?

Jezeli chodzi o afk, na pewno nie trwał on minuty, masz tam napisane na czacie 4/5 z tego systemu anty afk, On sie włącza dopiero po kilku minutach, a ty juz tam miałeś 4 ostrzeżenia

To już później jeszcze przed PP afczyłem. No afk mnie nie usprawiedliwia no ale bez przesady aż tak źle nie stał. I na pewno nie był porzucony! Ręczny zaciągnięty na maksa przy krawędzi i awaryjne.

5 minut temu, papinski napisał:

To już później jeszcze przed PP afczyłem. No afk mnie nie usprawiedliwia no ale bez przesady aż tak źle nie stał. I na pewno nie był porzucony! Ręczny zaciągnięty na maksa przy krawędzi i awaryjne.

To czy stał na awaryjnych czy na srodku czy na boku, nic nie zmienia czy on jest porzucony czy nie jest, zedytowałem tamten post, przeczytaj proszę.

Dodatkowo tu masz ładnego ss https://imgur.com/a/0kNfDke

6 minut temu, TheIndjana.cj napisał:

To czy stał na awaryjnych czy na srodku czy na boku, nic nie zmienia czy on jest porzucony czy nie jest, zedytowałem tamten post, przeczytaj proszę.

Dobra, sprawdziłem logi.

Faktycznie mój minutowy AFK trwał 10 minut. Widocznie jestem już zmęczony, mój błąd. Pozdrawiam i miłej nocy! :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin