Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Teddy oraz Jeffray. - oskarżony przez Domciol

Domciol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Teddy., @Jeffray.
    Data i godzina zdarzenia: 31.03.2019, godzina około 15:20
    Pełen opis sytuacji: Wyjeżdżałem pojazdem marki Infernus z przechowalni i pędziłem ku przygodzie a dokładnie na kopalnie przez dzielnice "The Strip". Wówczas gdy już skręcałem w prawo właśnie na tą dzielnicę, wyjechał mi jakiś gość którego ścigaliście wiec wiadomo zahamowałem no ale dobra, ledwo uszedłem żywy z tej sytuacji bo gość naprawdę niebezpieczny. No i tak jade, jade a tu cyk kolczatka pod moimi kołami i cyk 3 oponki poszły. No to wiadomo każdy by się wściekł to ja też, że za nic nie mam opon. Głównym celem mojej skargi jest dowiedzenie się czy SAPD może bez oznakowania stawiać kolczatki oraz czy wy jako Zarząd SAPD (chodzi mi o rozpatrujących) widzicie na tych ss, że kolczatka jest położona przez pomyłkę gdyż po przejechaniu przez nią została błyskawicznie zdjęta oraz po 10 sekundach założona nowa. Pragnę przeprosić @Teddy. oraz @Jeffray. za brzydkie słowo pokazujące moją złość.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Spoiler

https://imgur.com/a/2Q6Vjbi - ss z przejechania przez kolczatkę 

Spoiler

https://imgur.com/a/2znQQDa - ss pokazujący założenie drugiej blokady po mojej szkodzie

Spoiler

https://imgur.com/a/kam6kBS - ss pokazujący który funkcjonariusz miał jaki mundur 

Z poważaniem

Domciol

Witaj, może zacznę od początku.
Trwał pościg na kanale taktycznym, więc razem z Jeffrayem postanowiliśmy się do niego dołączyć. Otrzymaliśmy informację, że osoba ścigana kieruje się w naszą stronę, dlatego też postanowiliśmy rozłożyć blokadę manualną w postaci kolczatek. Ustawiliśmy odpowiednio radiowóz wraz z włączoną sygnalizacją świetlną oraz kolczatki. W pewnym momencie zauważyliśmy infernusa, wraz z Tobą w środku. Jadąc w pełni rozpędzonym i przy tym łamiąc KRD wjechałeś w nasze kolczatki z pełną prędkością. Tak jak już wcześniej Ci tłumaczyłem, wina leży tylko i wyłącznie po twojej stronie, z powodu przekroczenia dozwolonej prędkości oraz nie zachowania ostrożności podczas jazdy. Proszę również o wypowiedź @P1teRRR gdyż pomagał nam on wyjaśniać całą sytuację. Chcieliśmy ją wyjaśnić od razu, poprzez komunikator mumble, jednakże ty upierałeś się, że chcesz to zrobić poprzez forum - proszę bardzo.

Witam, z tej strony PO III Jeffray.

A więc zacznijmy od początku, czyli od wtedy gdy się to zaczęło. Mieliśmy z @Teddy. pościg w LV wyjeżdżaliśmy  w dzielnice The Strip, czyli tam gdzie kierował się uciekinier postanowiliśmy się rozłożyć i zrobiliśmy to. Wtedy nadjechałeś ty infernusem, przejeżdżając przez nasze kolczatki z minimalną prędkością 200 km/h mimo że droga tam jest do 120 km/h. Po chwili nadjechał uciekinier i nas zauważył postanowił że zawróci więc kolczatki zostały usunięte, ale zaraz po chwili znowu zostały rozstawione, tak zgadza się,  ponieważ uciekinier znowu jechał w naszą strone, ale nie zdąrzylismy się rozstawić z racji tej, że pisaliśmy z tobą abyś wszedł na mumble i wyjaśnił to z nami, ale ty nie chciałeś. Przyjechał szanowny @P1teRRR a po nim  @Fotarix i pisaliśmy wszyscy do ciebie abyś wszedł na komunikator i z nami to wyjaśnił. Wracając  do twojej prędkości gdybyś jechał przepisowo (120 km/h) zauważył byś kolczatki wcześniej i na spokojnie byś przed nimi wyhamował. 

48 minut temu, Domciol napisał:

Głównym celem mojej skargi jest dowiedzenie się czy SAPD może bez oznakowania stawiać kolczatki

Pomyśl, czy to ma sens? O to chodzi, aby uciekinier nie wiedział właśnie ze my się rozstawiliśmy, Piter napisał dobrze,  że to praktycznie była twoja wina, że ty wjechałeś w kolczatki. Dlaczego kolczatki były  po chwili usunięte i ponownie rozstawione jest napisane wyżej. 

Ode mnie to wszystko co mam do powiedzenia.

Miłego dnia.

Powiem tak, na licznik nie spoglądałem i nie oszukujmy się nikt nie przestrzega KRD poza służba, myśle że nawet wy. A teraz do rzeczy, każdy może wpaść w taka kolczatkę nie tyko ja, takie oznakowanie ma swoje plusy i minusy. 

Edytowane przez Domciol
Napisałem treść do odpowiedzi Teddy lecz zanim wysłałem odpowiedział na to Jeffrey

Wyjaśniliśmy Ci to wyżej. 
Po 1 - nie została położona przez pomyłkę, tylko celowo, ponieważ tak jak już Ci wspomnieliśmy, w naszą stronę zmierzała osoba ścigana
Po 2 - Radiowóz był widoczny z dość dużej odległości, a gdybyś Ty zachował odpowiednią prędkość na danej drodze (120 km/h) to napewno udało by Ci się wyhamować.
Edit: Nie zamazuj tego, co do nas pisałeś, ponieważ w naszą stronę padły nieodpowiednie słowa :)

Edytowane przez Teddy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin