Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza Yookies - oskarżonego przez 2wei5unf

2wei5unf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Yookies
    Data i godzina zdarzenia: 2019-04-16, 16;40-17;00
    Pełen opis sytuacji: Przekroczyłem prędkość w terenie zabudowanym i funkcjonariusz Yookies zatrzymał mnie i zabrał do więzienia na 15 minut, ponieważ miałem wpis. Policjant ten nie usunął mojego wpisu i dzisiaj ponownie zostałem wtrącony do więzienia za wpis, który wczoraj odsiedziałem.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://zapodaj.net/de017e2da3cd8.png.html

https://zapodaj.net/54a60f91c1d1f.png.html

Witam z Tej Strony Police Officer I Yookies.

Jak najbardziej twoja skarga jest słuszna i jestem godzien ponieść konsekwencje tego czynu, faktycznie odsiedziałeś 15 minut wczoraj nocą, bo cię złapałem na kontrolę, lecz musiałem kończyć bo też mam zagrożenie w szkole i tak dalej musiałem iść się cokolwiek pouczyć, zapomniałem cie wypisać z komputera za co jedynie mogę cie przeprosić, wybacz.

1 minutę temu, Yookies. napisał:

Witam z Tej Strony Police Officer I Yookies.

Jak najbardziej twoja skarga jest słuszna i jestem godzien ponieść konsekwencje tego czynu, faktycznie odsiedziałeś 15 minut wczoraj nocą, bo cię złapałem na kontrolę, lecz musiałem kończyć bo też mam zagrożenie w szkole i tak dalej musiałem iść się cokolwiek pouczyć, zapomniałem cie wypisać z komputera za co jedynie mogę cie przeprosić, wybacz.

Dobrze, nie ma sprawy. Każdy może zapomnieć usunąć wpis.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin