Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika VENOMEQ, oskarżony przez piotrek364.

Peter_Gryfter
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: piotrek364

Nick osoby oskarżonej: VENOMEQ

Powód napisania skargi: Odholowanie auta na parking policyjny pomimo iż był zaparkowany prawidłowo.

Dowody: https://imgur.com/a/dpTbThy 

Pytałem również rano na /report czy auto moze być zaparkowane przed tune (pokazane na ss można sprawdzic w logach) otrzymałem informację, że nie powinno być odholowane jednak po prawie całym dniu pracownik odholował pojazd ponieważ według niego był źle zaparkowany.

Gdy podjeżdżałem na parking policyjny w LS by wstawić tam auto, zauważyłem stojący obok tunera pojazd marki Sandking co ukazuje wyżej udostępniony zrzut ekranu. Pojazd ten postanowiłem odholować, ponieważ nie ma tam miejsca parkingowego oraz sądziłem iż teren posesji prywatnej jaką jest tuner obejmuje tylko to, co jest w środku.

Nie jest to odpowiednie miejsce do pozostawienia pojazdu dlatego też pracownik miał prawo je odholować. W obrębie tej lokalizacji znajdują się 2 parkingi (z wyznaczonymi miejscami parkingowymi zaraz obok Twojego tunera), tam parkuj swoje pojazdy. Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin