Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kubasny. - oskarżony przez Logeros

Logeros
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kubasny.
    Data i godzina zdarzenia: 23.15
    Pełen opis sytuacji: Podczas akcji ratowniczej powiązanej z wypadkiem samochodowym na Doherty, San Fierro funkcjonariusze zabezpieczyli miejsce zdarzenia. Wielu graczy wjeżdżało na ogrodzony teren, więc ten zaczął zabijać graczy oraz strzelać w pojazdy. Nawet to rozumiem ale siedząc w samochodzie poza strefą z zakazanym wjazdem strzelił mi w oponę i wątpię aby był to przypadek, ponieważ na drodze między mną a nim nie było nikogo więcej.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Kvis8qW.thumb.jpg.71b90b2929f05bd2ef24228988bd1a1c.jpg

Witaj to tak, już Ci wszystko wytłumacze.

Jakoś sobie nie przypominam, żebym oddał w twoją stronę jakieś strzały. Co więcej, jest trudno samemu ogarniać cały syf, kiedy z każdej strony wjeżdza Ci jakiś odwalacz i specjalnie taranuje, odwala. Szczerze, to nie pamiętam, żebym do Ciebie akurat oddał strzału. Może dwóch pozostałych funkcjonariuszy wie coś na ten temat @Teddy. oraz @HrazY - oni byli ze mną na całym zabezpieczeniu, pomagali mi tam. Zapewne oberwałeś rykoszetem podczas ostrzału, także nie wiem, czekam na wypowiedź tych funkcjonariuszy. Jeśli oberwałeś rykoszetem mogę pokryć koszty naprawy.

Edytowane przez Kubasny.

Witam z tej strony Police Officer II HrazY.

A więc tak, nie rozumiem, dlaczego kłamiesz. Gdy zobaczyłem, cię siedzącego w Tampie to podbiegłem, do ciebie i zauważyłem, że twój pojazd znajduje się na barierkach, i u mnie to wyglądało, jakbyś próbował wjechać na ten teren. Więc zostałeś odpowiedni potraktowany. Moim zdaniem postąpiłem słusznie.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy :) 

29 minut temu, HrazY napisał:

Witam z tej strony Police Officer II HrazY.

A więc tak, nie rozumiem, dlaczego kłamiesz. Gdy zobaczyłem, cię siedzącego w Tampie to podbiegłem, do ciebie i zauważyłem, że twój pojazd znajduje się na barierkach, i u mnie to wyglądało, jakbyś próbował wjechać na ten teren. Więc zostałeś odpowiedni potraktowany. Moim zdaniem postąpiłem słusznie.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy :)

Postąpiłeś słusznie ? Problem z tym, że ja widziałem jak to @Kubasny. oddaje strzał w stronę samochodu a nie ty. Więc nie rozumiem dlaczego to właśnie ty oskarżasz mnie o kłamstwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin