Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika BeastXS Hades. Gracusek oskarżony przez xxBrunet

xxBrunet
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: xxBrunet

Nick osoby oskarżonej: BeastXS Hades. Gracusek

Powód napisania skargi:  Postawiłem 3 auta pod moją nieruchomością i wchodzę na serwer po jakimś czasie i patrze są 3 na parkingu policyjnym ( Pytałem się Supporta RIPSONx i powiedział, że jak moja nieruchomość to mogą tak stać)

Dowody: https://imgur.com/a/BJMh6zn  

Dostałem wezwanie od gracza o nicku VENOMEQ i powiadomił mnie że są do zabrania 3 auta. powiedział mi że mam wystawić mandat o wysokości 300PLN bo był źle zaparkowany. To mi powiedział  VENOMEQ że mam zabrać na pp i tyle i ja to zrobiłem. SS'y nie mam z tego momentu ale ma za to VENOMEQ bo nie mogłem zrobić ss'ów bo musiałem resetować grę a nie chcaiłem odjerzdzac od zlecenia i nie chcialem odwozic lawety spowrotem na baze jak i tak bym musial znowu tam jechać. (to był mój pierwszy dzień w SARA wiec słuchałem się jednostek wyższych i tez sie dopiero uczyłem...)

Edytowane przez BeastXS

Zostałem wezwany przez @VENOMEQ do odholowania 4 samochodów (jeden nie był twój). Więc podjechałem i zabrałem 2 z tych pojazdów na PP. SS'y: https://imgur.com/a/FecXSB6 (nie ma ss'ów jak najechałem suszarką na waltona :(

● Dozwolone jest holowanie pojazdów, które blokują chodnik pieszym. Punkt tyczy się również chodników sprzed posesji prywatnych.
Owe posiadają wyznaczone miejsca do parkowania (jeżeli takich nie ma to właściciel zobowiązany jest do korzystania z najbliższego parkingu publicznego).

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin