Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Minotaur - Oskarżony przez AzeK.

ghst.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: AzeK.
Nick oskarżonego: Minotaur
Powód skargi: Wyzywanie Gracza.
Opis zdarzenia: Wiec tak jade sobie autkiem prawym pasem a karetka lewym i jade jade.. a tu nagle karetka jak by drift robil tzn w prawo reczny i na maxo w lewo. W tym momencie jak skrecil w prawo wjechalem w tyl.. i grzecznie mowie chlopaki co robicie. Nie chodzi mi nawet o Pieniadze tylko o grzecznosc i zeby nie robili driftów. I mowie co robicie a oni ze ja w nich wjechalem mowie no dobra ale jak robicie drifty itp.. a pozniej pracownik SAMD Minotaur. cytuje "dobra we tam pal gume ".... naprawde i to jest pracownik samd ?.... Prosze o ukaranie pracownika bo to jest przegięcie....
Data zdarzenia: 07.05.2019
Dowód w postaci ss'ów lub logów: https://imgur.com/a/IFNzUS8

Po pierwsze nie było tak jak ty to opisujesz gdyż wjechałeś nam w tył karetki. Po drugie "Pal gumę" nie jest żadnym wyzwiskiem :) Po trzecie uczepiłeś się nas, nie podziałało inaczej to użyłem tego zwrotu tyle w temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin