Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na domo978 - oskarżony przez iPlastus

iPlastus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: domo978
    Data i godzina zdarzenia: 07-05-19r 19:21
    Pełen opis sytuacji: Próbując wyjechać z posesji prywatnej funkcjonariusz podjechał i zatarasował mi celowo wyjazd oraz przy okazji całą drogę.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/i1HXngO

Cała ta sytuacja to nie porozumienie i mój błąd do którego się przyznaje. Patrząc ze swojej strony  okiem osoby, która dosyć nie dawno wróciła na 4l myślałem po prostu, że nie jest to posesja prywatna.

Co do tarasu... zaraz obok była ta sama brama, więc myśląc logicznie ta druga także powinna się otwierać, a było inaczej.

Podczas incydentu interweniował admnistrator, gdyż z mojej strony padło pytanie czy właśnie jest to posesja prywatna, chwilę po odpowiedzi administratora właściwie rozjechaliśmy się w swoje strony.

Skarga słuszna, ale właściwie sprawa została rozstrzygnięta na miejscu.

Pozdrawiam i przepraszam za kłopot.

Edytowane przez domo978

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin