Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ManiekPL oskarżony przez BlaKi

maly.vhs
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @ManiekPL
    Data i godzina zdarzenia: 17:05 0.8.052019
    Pełen opis sytuacji:Więc tak, biegałem sobie po dm i napisałem takie coś do gracza lobson "Chodź strzelać się z sapd" później napisałem ze " nie no boje się bo nie chce siedzieć mi się 60 min" widziałem jak na dm wbija postanowiłem pobiegać za nim i napisałem mu " chodź się bić na lapki" i po chwili jak biłem powietrze strzelił do niego gracz @lobson.cj* zakuł mnie i powiedział ze stracił kewlar.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście Myślę że tutaj @lobson.cj* powie prawdę i nie będę musiał odsiedzieć kary za niego.

Byłem na akcji od samego początku, wraz z ManiekPL więc się wypowiem. 

Mieliśmy pojazd do odbicia na DM, ale to mniejsza o to. Nie raz widziałem BlaKiego i lobsona w grupie osób, od których padały strzały. Później spotkałem lobsona przed DM, napisałem mu to:

Spoiler

[2019-05-08 16:38:37] [Output] : deluXe [133]: Ty lepiej odejdz
[2019-05-08 16:38:41] [Output] : lobson.cj* [146]: czemu
[2019-05-08 16:38:42] [Output] :  NIEOPŁACONY MANDAT > adikprok4877, ostatnia pozycja: King's, San Fierro, pojazd marki: Manana.
[2019-05-08 16:38:43] [Output] : deluXe [133]: Widzialem jak atakowales sapd
[2019-05-08 16:38:46] [Output] : lobson.cj* [146]: nie

Mogłem Cię już wtedy zakuć, dałem Ci szansę, jednak po raz kolejny znalazłeś się jakimś cudem na DM i tym razem przy funkcjonariuszu ManiekPL. Co on miał zrobić? Czekać, aż go zabijesz? Postąpił tak jak postąpiłby każdy funkcjonariusz PD.
Staraliśmy się was nie zabijać bo to nie przyniosło by rezultatu, użyjecie tpev i zabawa kręci się w kółko. Jednym rozwiązaniem jest unieszkodliwienie i postąpienie zgodnie z taryfikatorem tzn. 60 minut za ostrzał SAPD.

Podobnie było z Blaki, również najpierw był grupie, która za wszelką cenę chce zabić któregoś z nas, strzelają nawet gdy jesteśmy poza DM (co jest zabronione) co chwilę tpev, a teraz udajecie niewiniątko.

Dodatkowo
Brak dowodów na to, że nie strzelaliście.

Z poważaniem
Police Officer III deluXe 

Godzinę temu, deluXe napisał:

Byłem na akcji od samego początku, wraz z ManiekPL więc się wypowiem. 

Mieliśmy pojazd do odbicia na DM, ale to mniejsza o to. Nie raz widziałem BlaKiego i lobsona w grupie osób, od których padały strzały. Później spotkałem lobsona przed DM, napisałem mu to:

Pokaż ukrytą zawartość

[2019-05-08 16:38:37] [Output] : deluXe [133]: Ty lepiej odejdz
[2019-05-08 16:38:41] [Output] : lobson.cj* [146]: czemu
[2019-05-08 16:38:42] [Output] :  NIEOPŁACONY MANDAT > adikprok4877, ostatnia pozycja: King's, San Fierro, pojazd marki: Manana.
[2019-05-08 16:38:43] [Output] : deluXe [133]: Widzialem jak atakowales sapd
[2019-05-08 16:38:46] [Output] : lobson.cj* [146]: nie

Mogłem Cię już wtedy zakuć, dałem Ci szansę, jednak po raz kolejny znalazłeś się jakimś cudem na DM i tym razem przy funkcjonariuszu ManiekPL. Co on miał zrobić? Czekać, aż go zabijesz? Postąpił tak jak postąpiłby każdy funkcjonariusz PD.
Staraliśmy się was nie zabijać bo to nie przyniosło by rezultatu, użyjecie tpev i zabawa kręci się w kółko. Jednym rozwiązaniem jest unieszkodliwienie i postąpienie zgodnie z taryfikatorem tzn. 60 minut za ostrzał SAPD.

Podobnie było z Blaki, również najpierw był grupie, która za wszelką cenę chce zabić któregoś z nas, strzelają nawet gdy jesteśmy poza DM (co jest zabronione) co chwilę tpev, a teraz udajecie niewiniątko.

Dodatkowo
Brak dowodów na to, że nie strzelaliście.

Z poważaniem
Police Officer III deluXe 

WIec tak już odsiedziałem swoje minuty wiec nie wiem o co masz teraz problem i dzisiaj nie mailem zamiaru strzelać się z sapd 

29 minut temu, BlaKi* napisał:

WIec tak już odsiedziałem swoje minuty wiec nie wiem o co masz teraz problem i dzisiaj nie mailem zamiaru strzelać się z sapd 

A co ma to, że kiedyś odsiadywałeś karę, do akcji z teraz bo nie rozumiem?

Edytowane przez deluXe

Teraz, BlaKi* napisał:

to że jak kiedyś strzelałem się z SAPD to nie znaczy że robie to cały czas 

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Pisałem o tym, że podczas jednej akcji byłeś widziany w grupie napastników, nie nawiązuje do Twojej przeszłości. Widzieliśmy Cię z nimi, a jakieś 5-10 minut później zostałeś obezwładniony przez funkcjonariusza ManiekPL.

Ode mnie to wszystko, pozostaje czekać na wypowiedź oskarżonego, a następnie zarządu PD.

1 minutę temu, deluXe napisał:

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Pisałem o tym, że podczas jednej akcji byłeś widziany w grupie napastników, nie nawiązuje do Twojej przeszłości. Widzieliśmy Cię z nimi, a jakieś 5-10 minut później zostałeś obezwładniony przez funkcjonariusza ManiekPL.

Ode mnie to wszystko, pozostaje czekać na wypowiedź oskarżonego, a następnie zarządu PD.

Przepraszam bardzo jak bym strzelał Dzisiaj do sapd to raczej nie stał bym z wami przed dm.I jakiej akcji ostatnia akcje jaką robiłem to było tydzień temu.

4 godziny temu, BlaKi* napisał:

Dowód, który to potwierdza całe zajście Myślę że tutaj @lobson.cj* powie prawdę i nie będę musiał odsiedzieć kary za niego.

Sugerujesz, że to on dopuścił się ostrzału, a nie Ty i odsiadywałeś karę za niego hmm

4 godziny temu, lobson.cj* napisał:

Ja tez dostalem paralizatorem za nic ;/

Potwierdzam wersje blakiego.

A tutaj "potwierdza Twoją wersję" ale niby dostał za nic. No ciekawe ciekawe.

Karę dostaliście oboje za to samo.

Panowie, jeśli chcecie kłamać to trochę się do przyłóżcie bo sami wpadacie.

Myślę, że dalsza wypowiedź będzie zbędna. Pozostaje czekać na zarząd, chyba, że @ManiekPL ma coś do powiedzenia ale chyba wszystko już jest jasne. Miłego wieczoru.

Edytowane przez deluXe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin