Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na c0veR- oskarżony przez .Golabek

Golabek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @c0veR 

Data i godzina zdarzenia: 09.05.2019 godz 20:40
    Pełen opis sytuacji: Panowie z policji stali sobie przy DM i czekali na lawetę laweta wzięła auto odjechała a ja stałem swoim banshe i spoglądałem sobie co robią po czym musiałem podjechać w jedno miejsce jechałem  i potrąciłem @c0veR nie widziałem że stoi i był prawie na środku drogi. Gdy wracałem do kolegów ten o to pan walnął spraya z M4 w moje Auto i poszły mi 2 opony oczywiście miałem wzmacniane i założyłem wzmacniane. Proszę o zwrot kosztów zakładania nowych opon czyli 2*1200= 2400.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:
Niestety ss nie mam lecz jak @c0veR będzie miał jaja to się przyzna.

Ja, Golabek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Golabek

Tak, przyznaję się do przebicia owemu graczowi opon, spowodowane to było zagrożeniem życia moim, jak i innych funkcjonariuszy. Przy DM działa się akcja, nie raz pisaliśmy do nich, aby się rozjechali/rozeszli, oni napierali na swoje i mówili, że nic nie robią, podczas odholowywania pojazdu, rozpętała się "wojna", laweta SAPD, nie mogła spokojnie odholować pojazdu, ponieważ była rozstrzeliwana przez graczy, którzy ustawiali się na murkach, czy za autami w czym również ty brałeś udział. Co do stania na drodze wiedziałeś o tym i mogłeś mnie na spokojnie ominąć, lecz ty wolałeś z całej "pety" wjechać we mnie. Moja reakcja na takie typu sytuacja jest taka nie inna, ponieważ wiem, że gracze, którzy przeproszą lub napiszą po prostu zwykłe "sory", zrobili to niechcący, lecz od Ciebie nic takiego nie zobaczyłem.

Chciałbym się odnieść również do tego; @c0veR nie widziałem że stoi i był prawie na środku drogi.

To w końcu nie widziałeś mnie, czy widziałeś mnie. Jeśli mnie nie widziałeś skąd możesz wiedzieć w którym miejscu na tamtą chwilę stałem? A jeśli mnie widziałeś dlaczego mnie nie ominąłeś? tylko wjechałeś z dużą prędkością we mnie.

Edytowane przez c0veR

Jechałem rozpędzony ponieważ musiałem podjechać w jedno miejsce. Nie moja wina żecię potrąciłem.

7 godzin temu, c0veR napisał:

To w końcu nie widziałeś mnie, czy widziałeś mnie. Jeśli mnie nie widziałeś skąd możesz wiedzieć w którym miejscu na tamtą chwilę stałem? A jeśli mnie widziałeś dlaczego mnie nie ominąłeś? tylko wjechałeś z dużą prędkością we mnie.

Chyba wiem w którym miejscu cię potrąciłem tak ? 

Edytowane przez Golabek

5 minut temu, Golabek napisał:

Jechałem rozpędzony ponieważ musiałem podjechać w jedno miejsce. Nie moja wina żecię potrąciłem.

Gdybyś jeździł przepisowo, oraz stosował się do wszystkich zasad KRD, na pewno nie byłoby takiej sytuacji. Bezsensowne jest twoje tłumaczenie że to nie twoja wina, skoro nie twoja, to kogo?

Edytowane przez LaneZ

Kolego to był wjazd na autostradę a mogłem mieć sobie  200km/h na liczniku. Mogli za mną pojechać i mnie gonić jak tak im przeszkadzało. Powiem tyle ze cały serwer nie jeździ tak jak jest w KDR. Nikt nie jest święty.

A powiedz mi kto normalny chodzi po autostradzie?

Edytowane przez Golabek

2 godziny temu, Golabek napisał:

Chyba wiem w którym miejscu cię potrąciłem tak ? 

Dobrze wiesz gdzie mnie potrafiłem to czemu napisałeś że mnie nie widziałeś?

Sam brniesz w zła stronę.

Edytowane przez c0veR

Nic Ci nie będę oddawał, nie masz argumentacji co do zaistniałej sytuacji. Również czekam na zarząd.

EDIT: Przed znakami takimi jak; !,? Nie stawiamy spacji tak na przyszłość.;)

Edytowane przez c0veR

W dniu 10.05.2019 o 07:37, Golabek napisał:

Powiem tyle ze cały serwer nie jeździ tak jak jest w KDR. Nikt nie jest święty.

To że każdy kiedyś złamał jakieś prawo, nie znaczy że tego prawa nie ma, na serwerze obowiązuje KRD, co oznacza że gracze MUSZĄ się do niego stosować, jeżeli ktoś to zrobi na oczach funkcjonariusza SAPD, zostanie odpowiednio ukarany. Obecność funkcjonariusza na jezdni mogła być usprawiedliwiona, jeżeli była tam prowadzona akcja, co wiąże się z zabezpieczeniem drogi, nie mogę tego zweryfikować ponieważ nie przedstawiłeś żadnych dowodów. Wszystkie wcześniej wymienione argumenty utwierdziły mnie w fakcie, iż skarga powinna zostać odrzucona, chociażby z tego powodu.

W dniu 7.06.2018 o 00:14, Skipciu napisał:

wypełnieniu wszystkich możliwych rubryk, przedstawieniu rzeczowych dowodów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin