Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na veksu oskarżony przez HilmDte3

M3FEDRON*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @veksu
    Data i godzina zdarzenia: 10.05.2019 14:05
    Pełen opis sytuacji: Dostałem wpis od @HrazY 28.04.2019 za który już byłem w więzieniu i dziś zostałem zatrzymany i powiedziano,że mam wpis i muszę siedzieć 20 minut. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dzisiejszy https://imgur.com/a/1Th3ycw ,a to z 28.04.2019 wtedy złapali mnie bo chciałem uniknąc wiezienia za wpis ale jest https://imgur.com/a/97r2VGT

Witam, nie przypominam sobie, abym ciebie wsadzał do więzienia, gdy otrzymałem kare za nie wypisanie pewnej osoby, zawsze to zapamiętuje. Także z twojej wypowiedzi wnioskuję, iż ja ci tylko dałem wpis, za ucieczkę, nic poza tym. Zresztą na SS nic nie widać. A tak na samym końcu-Popraw wzór.

Edytowane przez HrazY

W dniu 13.05.2019 o 18:04, HrazY napisał:

Witam, nie przypominam sobie, abym ciebie wsadzał do więzienia, gdy otrzymałem kare za nie wypisanie pewnej osoby, zawsze to zapamiętuje. Także z twojej wypowiedzi wnioskuję, iż ja ci tylko dałem wpis, za ucieczkę, nic poza tym. Zresztą na SS nic nie widać. A tak na samym końcu-Popraw wzór.

Wpis wyglądał tak jeśli się nie mylę:

Ucieczka przed PA//wixer wpisane przez Hrazy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin