Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Problem z wydajnością

Tajfun07
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Mam pewien problem nagle z dnia na dzień spadła mi wydajność w grach i jeśli chodzi o przeglądarkę w wczoraj jeszcze wszystko było dobrze dzisiaj natomiast już nie. Kiedy wchodzę do mta mam max 15 fps. Przeglądarka laguje i przycina. Jeśli chodzi o internet to jest dobry.

Proszę o pomoc

Proponuje, żebyś na samym początku przeczyścił cały komputer najlepiej sprężonym powietrzem, które możesz dosyć tanio kupić ew. jakaś szmatka ale delikatnie. Następnie wpisz w uruchom polecenie dxdiag i sprawdź czy wszystkie parametry są w porządku. Ale skoro przeglądarka nawet laguje to może to być coś z grafiką. Opisz lepiej jakie działania wykonywałeś wczoraj, to może uda się ustalić szybciej co dokładnie się stało.

30 minut temu, Brucee napisał:

Proponuje, żebyś na samym początku przeczyścił cały komputer najlepiej sprężonym powietrzem, które możesz dosyć tanio kupić ew. jakaś szmatka ale delikatnie. Następnie wpisz w uruchom polecenie dxdiag i sprawdź czy wszystkie parametry są w porządku. Ale skoro przeglądarka nawet laguje to może to być coś z grafiką. Opisz lepiej jakie działania wykonywałeś wczoraj, to może uda się ustalić szybciej co dokładnie się stało.

Jak pisałem wczoraj wszystko było dobrze. Nagle z dnia na dzień coś się posypało. Grałem wczoraj na mta i w inne gry i problemu nie było.

polecam taki program jak Malwarebytes dobry program do usuwania jakich kolwiek wirusów i czyszczenie kompa raz nie działało mi radio to ściągnełem ten program i czyszczenie trwało akurat u mnie 10minut bo miałem 15tyś nie potrzebnych plików i jakiś wirusów.. Po usunięciu tych wirusów i niepotrzebnych plików które mi zaśmiecały kompa nagle fps-y jak i radio zaczęło grać i fps nagle się zwiększyły :D 

PS: pierwsze 14dni masz za darmo :d

Pozdraawiam

Godzinę temu, DawidXek. napisał:

CCleaner lub Advanced System Care polecam. Możesz też wyczyścić zawartość z folderu TEMP i PREFETCH.

Ccleanerem i ASC tez przeskanowałem ale problem dalej sie pojawia z Malwarebytes też skorzystałem ale nic nie pomogło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin