Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na c0ver, KusseK - oskarżony przez Gol352

Gol352
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: c0ver , Kussek ( 2 na raz)
    Data i godzina zdarzenia: Dziś godzina 20:40 - 21:15
    Pełen opis sytuacji: Dziś wieczorem zaszła dość nie ciekawa sytuacja, a mianowicie uciekałem policji już nawet nie pamiętam kto zaczął ten pościg z tego wszystkiego. Po dłuższej chwili nastał LAG serwera, jeden gracz chyba sobie popił? no nie wiem co on tam zrobił, ale z tego co się dowiedziałem napisał policji że wepchał mnie do wody. Po dłuższej chwili Kacper^,^ wytepał mnie podczas gdy jechałem do LS ( wyprzedałem kierującego kurierem ) koło stacji paliwowej jak się zjeżdża z farmy ( górki ). Pan c0ver i Kussek tłumaczyli się tym że niby wylogowałem się z gry, bo wpadłem do wody z admiralem. Ponad to nie wierzyli mi na początku że da się dojechać autem w 2,5 minuty do Los Santos. Dochodząc do sedna Panowie Policjanci nie wiedzą co się dzieje na tym serwerze, nie wiedzą jakie są możliwości, i ufają byle komu ( JEDNEJ OSOBY, KTÓRA NAWET DOWODÓW NIE MIAŁA NA TO ) Przez to straciłem ponad 30 minut mojego cennego czasu, pewnie bym coś zarobił przez ten czas.

Jeżeli trzeba to powiadomcie tego Pana co niby twierdził że wpadłem do wody, napisałem help szybko zeby mnie ratował od policji, jest na SS :)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Jeżeli będzie trzeba to dam więcej SS;ów z rozmów z tymi panami ( na jednym SS widać jak koleś wpadł do wody ;O ) https://imgur.com/a/eXIHaiZ

Cała sytuację, wyjaśniałem Ci, na podstawie dowodów przedstawionych przez innych. Mówili, że był "ostry" lag i prawdopodobnie się utopiłeś, bo nagle zniknąłeś, również wywnioskowałem to z tego, że gracz przyznał się, że Cię wrzucił do wody.

EDIT: Mnie nawet nie było na pościgu, tylko gdy dojechałem powiedziano mi, że był lag i prawdopodobnie się utopiłeś, tyle ode mnie.

Edytowane przez c0veR

Tak jak wyżej napisał c0verR, nastał lag serwera. Na radarze było widać jak wpadasz do wody, a gracz który jechał obok Ciebie napisał, że cię do niej wepchnął. Nikt ci nie wmawiał, że wyszedłeś z serwera, lecz że się utopiłeś. Ode mnie również to na tyle. 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin