Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bregon. - oskarżony przez Mr.PiOtRek

Dingo2000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Składam skargę na gracza @Bregon. ponieważ podczas pościgu ze pchali mnie do wody  i świadkiem jest @Krystian6076 ( https://imgur.com/a/BZ0BtCQ ), i musiałem uciekać piechotą, uciekałem dłuższy czas i było wszystko dobrze aż nagle @Bregon. potrącił mnie radiowozem i postrzelił, napisałem report i @MaciekMaster przyją report i też jego zdaniem nie można tak robić . I moim zdaniem  nie można potrącić człowieka podczas pościgu, bo to jest nie zgodne z prawem. A wracając z tą wodą to Sam mnie wepchał do tej wody lub jego kolega i chciał potem bym go wyją z przechowalni bo inaczej 2x więcej więzienia chodziasz sami mnie tam wepchali. Data to 2019-05-15 o godzinie +- 22:30/50 

Ja, Mr.PiOtRek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam z tej strony Police Officer I widzę ciężko pogodzić się ze złapaniem oraz otrzymaniem takiej kary no cóż przedstawię to ładnie poprzez nagranie jak wyglądały owe sytuacji.

Rzekome pchniecie do wody jak widać tutaj pojazd był nadal na swoim pasie to że uderzyłeś pełną prędkością i się odbiłeś nie jest to nasza wina spytałem się czy wyciągniesz pojazd odmówiłeś wiec zostałeś ukarany.

Potrącenie radiowozem (przodem, pushbarem bądź zderzakiem) jest to jeden z elementów jaki mamy prawo wykonać w momencie gdy jest prowadzony pościg pieszy.

Tyle mam do dodania pozdrawiam :)

Edytowane przez Bregon.

15 minut temu, Bregon. napisał:

Witam z tej strony Police Officer I widzę ciężko pogodzić się ze złapaniem oraz otrzymaniem takiej kary no cóż przedstawię to ładnie poprzez nagranie jak wyglądały owe sytuacji.

Rzekome pchniecie do wody jak widać tutaj pojazd był nadal na swoim pasie to że uderzyłeś pełną prędkością i się odbiłeś nie jest to nasza wina.

Potrącenie radiowozem (przodem, pushbarem bądź zderzakiem) jest to jeden z elementów jaki mamy prawo wykonać w momencie gdy jest prowadzony pościg pieszy.

Tyle mam do dodania pozdrawiam :)

Na nagraniu wyraźnie widać ja radiowóz  uderzył mi w bok a nie ja w niego, widać jak jechałem cały czas prosto  a on zaciągną ręczny i we mnie uderzył. Jam prawem można potrącić człowieka podczas pościgu ...

Widzę dla Ciebie pojazd który jest jeszcze w ruchu ma zaciągnięty ręczny to chyba oglądaliśmy inny nagranie. Ewidentnie widać ze zostałeś delikatnie przyblokowany celowo wbiłeś się przy dużej prędkości by z taranować pojazd jak widać z negatywnym skutkiem dla Ciebie. Tak można potrącić człowieka nie powodując jego śmierci lub poważnego uszczerbku na zdrowi ostatni raz się wypowiadam w tym temacie pozdrawiam.

9 minut temu, Bregon. napisał:

Widzę dla Ciebie pojazd który jest jeszcze w ruchu ma zaciągnięty ręczny to chyba oglądaliśmy inny nagranie. Ewidentnie widać ze zostałeś delikatnie przyblokowany celowo wbiłeś się przy dużej prędkości by z taranować pojazd jak widać z negatywnym skutkiem dla Ciebie. Tak można potrącić człowieka nie powodując jego śmierci lub poważnego uszczerbku na zdrowi ostatni raz się wypowiadam w tym temacie pozdrawiam.

Człowieku, jak wciskasz spacje to zaciągasz ręczny, widać centralnie jak on się we mnie wbił jak jeszcze wjechał na mój pas 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin