Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sartinek i Janin  - oskarżony przez Amalyssek

Amalyssek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Sartinek  i Janin
    Data i godzina zdarzenia: dziś około 18
    Pełen opis sytuacji: Byłem sobie 27 maja na dm, dostałem jaila na 240m za ostrzał sapd i zabicie 6 sapd @AdiK. może potwierdzić i pozwalam mu się tutaj wypowiedzieć, kare odsiedziałem, ale Sartinek  nie usunął mi wpisów i dziś około 18 zostałem wsadzony do jaila na 1h przez gracza Janin za te wpisy i gracz Janin nie chciał mnie wypuścić z jaila jak dałem mu dowód, że odsiedziałem jaila i te wpisy nie zostały usunięte.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Janin [79]: 24.05.2019 - Ucieczka przed SAPD, wjazd na DM // Nicholaz

Janin [79]: 24.05.19  -Ucieczka przed SAPD wjazd na dm Police Officer II veksu

[Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2019-05-28 17:58:21] [Output] : ✔ Powód: 2 wpisy- za ucieczke przed SAPD + DM
[2019-05-28 17:58:21] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 60 minut/y

Spoiler

unknown.png?width=1440&height=900

Tutaj ten gracz dostał bana 27 maja za anty afk, dowód

Seku bany.png Powód: Omijanie ANTY-AFK.
Nałożone przez: Nukill
Od: 27 Maja 2019, 15:54
Do: 10 Czerwca 2019, 15:54

Ja, Amalyssek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Amalyssek

Zabawna ta skarga dostałeś wiezienie 60 min za 2 wpisy oba wpisy było po 30 min za ucieczke + wjazd na DM. Dałem ci nawet login wpisów i wsadziłem do jaila. Nie wiem o co masz problem. Mowiłem ci byś pisał skarge na osobe ktora cie nie wypisała

Nie jesteś pępkiem świata. Nie będę czekał na ciebie rok aż mi łaskawie dasz ss. Mam swoje obowiązki a nie AFK pod więzieniem. Dodam jeszcze ze nie jest to moim obowiązkiem (wypuszczenie cię). Napisałem ci wyraźnie byś napisał skargę na  tą osobę które cie nie wypisała.

Miałeś to wyjaśnić z adminem ale skoro admina nie było to nie było sensu bym dalej czekał na ciebie. Mówiłem ci byś pisała na osobe które nie wypisała cie.

[2019-05-28 17:59:07] [Output] : Amalyssek [253]: Mowie ci na powaznie
[2019-05-28 17:59:08] [Output] : Janin [79]: to masz 2 min na wyjasnienie przy adminie
[2019-05-28 17:59:17] [Output] : Amalyssek [253]: Adika nie ma na serwerze

[2019-05-28 18:00:02] [Output] : Janin [79]: to pisz skarge na osobe ktora cie nie wypisala

Tyle ode mnie czekam na zarząd bo ta skarga jest śmieszna

Dostałeś 60min za wpisy i tyle

Edytowane przez Janin

Witam, Jakby nie patrzeć wina leży po mojej stronie, nie będę ukrywać. Wytłumaczyć się z tego błędu mogę jedynie w ten sposób że było to 1.5h wali pierw o osobę ściganą w pościgu a potem odbijanie helki którą prowadził @Qumik lecz niestety został zestrzelony. Po taki czasie już naprawdę człowiek nie ma na nic ochoty niż zejście ze służby (Przynajmniej z mojej strony). Dochodzi jeszcze fatkt że niestety to nie ja cię złapałem tylko inny funkcjonariusz. Punktem kulminacyjnym było to że nikt cię nie sprawdził nawet w komputerze. Ja miałem cię tylko zawieść do Wiezienia za zabójstwo 6x Funkcjonariuszy za co otrzymałeś 240min. Fakt że do mojego obowiązku w takim wypadku należy sprawdzić czy posiadasz wpisy czy nie, ale jak już napisałem wyżej miałem na ten dzień dość służby i, niestety tego nie sprawdziłem. Z mojej strony mogę cię tylko przeprosić za stratę 60min twojego życia bo inaczej chyba nie mogę ci tego wynagrodzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin