Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pizmaczek - oskarżony przez Golabek.

Golabek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego:
Golabek
Nick oskarżonego:
@pizmaczek
Powód skargi:

Okłamywanie zarządu SAMD.
Opis zdarzenia:
Oskarżony w skardze na supportera @Kacper^,^ pisał, że ma lagi itp lecz potem nagle napisał, że dlatego że mu się  sypie życie. Chodzi o zabrane prawo jazdy okłamał zarząd, powiedział inną sytację niż miała ona miejsce. Pozwolę sobie wrzucić tutaj całą skargę i w niej jest wszystko opisane lecz wystarczy czytać ze zrozumieniem. Dodam od siebie, że za takie zachowanie gracz powinien dostać co najmniej tzw. lotę z frakcji.
Data zdarzenia:
28.05.2019
Dowód w postaci ss'ów lub logów:
Dodaję jeszcze tutaj logi z ogłoszeń którzy zostali wyrzuceni  z tego powodu.

Pielęgniarz @Macioks.JS odchodzi z frakcji na własne życzenie. Tym samym zostaje wpisany na czarną listę BMA z powodu robienia sobie hotelu z frakcji oraz oszustwa zarządu.
Pielęgniarz @Skrimi odchodzi z frakcji na własne życzenie. Jednocześnie zostaje on wpisany na czarną listę z powodu wprowadzenia w błąd zarządu oraz okłamania go.
Pielęgniarz @RitoPlsServers zostaje zwolniony dyscyplinarnie oraz wpisany na czarną listę frakcji z powodu załatwiania prywatnych spraw na służbie, kłamstwo w stronę członka zarządu oraz chamskie zachowanie.
Pielęgniarz @Decu00 zostaje zwolniony dyscyplinarnie oraz wpisany na czarną listę frakcji z powodu oszukiwania zarządu oraz braku zainteresowania frakcją.
Tak wiem, że część z tych co dałem to oni odeszli.

Z poważaniem Gołąbek!

Edytowane przez Golabek

Ale słuchaj mi się życie sypie A wtedy była u mnie szalona pogoda i Miałem troszkę % więc wiesz skoro nie jesteś w temacie to się nie interesuje.Wiecej się nie wypowiem,Może to cb zmotywuje do pracy nad sobą bo wszyscy są spokojni,wytlumaczylem o co chodzi i jest git,To jest moja skarga A nie twoja na Kacpra więc co się interesujesz.Wiecej się nie wypowiem

9 minut temu, pizmaczek napisał:

Ale słuchaj mi się życie sypie A wtedy była u mnie szalona pogoda i Miałem troszkę % więc wiesz skoro nie jesteś w temacie to się nie interesuje.Wiecej się nie wypowiem,Może to cb zmotywuje do pracy nad sobą bo wszyscy są spokojni,wytlumaczylem o co chodzi i jest git,To jest moja skarga A nie twoja na Kacpra więc co się interesujesz.Wiecej się nie wypowiem

Nie interesuje mnie to za bardzo nie miałeś prawa okłamać zarząd wiec powinny zostać wobec Ciebie wyciągnięte konsekwencje conajmniej wydalenie z frakcji. Gdyby się każdemu sypało życie i tak postępował to by nie było sensu. 

Zasady to zasady. 

Edytowane przez Golabek

Oo widać jeszcze ze wchodzisz po alkoholu na służbę. Jednak życie ci się nie sypie ? Tylko pobalowałeś ?  I odwalałeś na służbie tak jak @Kacper^,^ pokazał na ss. Twoje zachowanie jest żenujące raz piszesz jedno raz drugie raz trzecie zastanów się. Myślałem ze kobieta zmienna jest. Jak i dodam jeszcze nie miałem prawa okłamać zarządu pozdro. Za tyle kłamstwa co ciagle coś wychodzi Czarna Lista BMA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin