Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika PLojTEk, oskarżony przez ams.

Arturek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @ams

Nick osoby oskarżonej: @PLojTEk

Powód napisania skargi: Bezpodstawne odholowanie pojazdu, nie odgrywanie RP przy graczu.

Dowody: Adept odholował mój pojazd na którym stałem, Elegy ID 673, które należy do mnie, ale według gracza jest inaczej, "2019-06-04 20:15:13] [Output] : << PLojTEk [49]: ale nie byłeś jego ostatnim kierowcą ani właścicielem a poza tym byłeś AFK"

czy afk na poboczu to dobry powód na odholowanie pojazdu z dopiskiem "Pojazd porzucony"?

https://imgur.com/fZn3W3t

poza tym, czy nikt w SARA nie powiedział temu człowiekowi że suszarka wyświetla LOGIN, a nie nick? bo przecież jak na elegy za 1kk stoi ktoś bez premium i w skinie id 0 (CJ) to oznacza że ten pojazd na 1000% nie należy do niego, prawda?

to teraz może zaprezentuję "RP" tego gracza, ja rozumiem że to Adept i wgl, ale chyba właśnie Akademie jest po to aby uczyć się RP, a nie je olewać

Zacznę od logów z "RP" tego gracza

*Gracz parkuje przede mną*

[2019-06-04 20:07:46] [Output] : PLojTEk [49]: ?
[2019-06-04 20:07:51] [Output] : PLojTEk [49]: Witam, z tej strony Adept PLojTEk  z SA Road Assistance.

*Gracz odjeżdża*

może zaprezentuję to na nagraniu, nie jest długie tak samo jak jego "RP" jakieś 3 sec :)

Edytowane przez ams

https://imgur.com/a/uJiLOiR

1.Byłeś AFK więc skąd miałem wiedzieć że to ty byłeś

2.Nie zostałem przeszkolony z RP więc nie odgrywałem

3.Na PM mi nie napisałeś że to ty byłeś jego właścicielem

4. A po za tym przywitałem się z innnym graczem nieuchwyconą przez kamerę To wszystko dziękuję ;)

5. Dobra przyznam się do jednego - nie zauważyłem że miałeś zaciągnięty ręczny to dam 200

PS

Na przyszłość radzę żebyś siedział w pojeździe jak jesteś AFK

Edytowane przez PLojTEk

7 minut temu, PLojTEk napisał:

https://imgur.com/a/uJiLOiR

1.Byłeś AFK więc skąd miałem wiedzieć że to ty byłeś

2.Nie zostałem przeszkolony z RP więc nie odgrywałem

3.Na PM mi nie napisałeś że to ty byłeś jego właścicielem

4. A po za tym przywitałem się z innnym graczem nieuchwyconą przez kamerę 

To wszystko dziękuję ;)

PS

Na przyszłość radzę żebyś siedział w pojeździe jak jesteś AFK

1. np. Rejestracja pojazdu, dlaczego miałem stać na dachu nie swojego pojazdu?

2. Nie zostałeś przeszkolony z RP i jeździsz lawetą? tak można?

3. to akurat prawda, ale zgrywałeś takiego cwaniaczka, że nie chciało mi się z tobą pisać ;)

4. to nie wyjaśnia dlaczego nie odegrałeś RP

ps

Bardzo chętnie będę siedział w pojeździe jak ide AFK, żeby mnie ktoś staranował. Uwierz gram w MTA od 6 lat i wiem że nie można być AFK w pojeździe :)

@PLojTEk wprowadzasz graczy w błąd. Odgrywanie RP to podstawa w akademii i powinieneś się do tego stosować. Są wyjątki, które upoważniają pracownika, by nie wykonywać RP i są one zapisane w regulaminie, ale w tym przypadku żaden z nich nie pozwalał Tobie na zabranie pojazdu bez wykonania akcji RP. Nie ma możliwości byś nie został z tego RP przeszkolony, jeżeli byłeś na jednym z pierwszych spotkań. Mimo tego jeżeli tak było, to adept ma za zadanie nadrobić zaległości, bo to co było na spotkaniach, obowiązuje go później na służbie.

Oddaj pieniądze graczowi @ams i wyciągnij wnioski z tej skargi, żeby już więcej nie było takich sytuacji. Proszę o potwierdzenie przelewu kwoty.
Adept zostanie ukarany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin