Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika concamatrix, oskarżony przez Minotaur.

Minotaur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Minotaur
Nick osoby oskarżonej: @concamatrix
Powód napisania skargi: Oskarżony jechał złym pasem, wjechał w karetkę, którą kierowałem. Ponadto co widać na kilku ss'ach wielokrotnie przekraczał prędkość.
Dowody: https://imgur.com/a/TBl0rDm(ss'y nie moje tylko gracza @Sprajt. który widział całą akcję)
Edytowane przez Minotaur

Tak prawda na skrzyżowaniu uderzyliśmy w siebie. Poniekąd była to moja wina. Co do prędkości tutaj raczej się nie mogę zgodzić ponieważ nie przekraczałem jej. Wina naszego zderzenia nie leży tylko po mojej stronie.Co do dowodów widać tylko prędkość z jaką jechał wasz świadek. Akurat gdybym jechał za szybko to fotoradar zrobił by mi zdjęcie a mandatu nie otrzymałem. Gdybyś napisał mi abym zapłacił za szkody pewnie bym  to zrobił a tylko ktoś z waszych pracowników napisał chyba"xd". Na drugi raz napiszcie mi odrazu, będę bardziej uważny.

Edytowane przez concamatrix

Przepraszam, że się wtrącę ale jestem świadkiem. Na 3 SSach widać, że jestem w takiej samej odległości od Ciebie. Przedstawiają to screeny na drodze przy starym respie. Na drodze mamy znak poziomy, ograniczenia do 50.

Jak widać, na każdym z tych screenów, jestem w takiej samej odległości od Ciebie, ale jednak do tego znaku poziomego się zbliżamy, z taką prędkością jaką widać. 

Gdybyś jechał wolniej, bym zdążył Ciebie wyprzedzić. 

Poczekajmy na zarząd 

Tak mogłem lecz zapomniałem, każdy jest przecież człowiekiem. Jak już mówiłem jak będziesz na serwerze zwrócę ci koszt naprawy. Niestety źle wszedłem w zakręt i nie mogłem nic innego zrobić.

Edytowane przez concamatrix

Lawety wcale nie jest łatwo przewrócić jak jeździ się z dozwoloną prędkością. Żeby nią zarzuciło do takiego stopnia, aby się przewrócić, to musiałbyś wykonać na prawdę ostry manewr, do tego przy dużej prędkości.

Oskarżony mimo zwrotu kosztów naprawy nie powinien w ten sposób reprezentować frakcji, więc otrzymuje karę w postaci ostrzeżenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin