Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na San Andreas Police Department - oskarżony przez WanteD.

WanteD.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Metallica
Nick: WatneD.
Serial: Nie jest potrzebny.
Przynależność do frakcji: -
Opis sytuacji: Lider frakcji jaką jest San Andreas Police Department w czasie swojej kadencji na serwerze jakim jest 4life złożył pozytywnie rozpatrzone podanie o dołączenie do akademii Los Santos Police Department na serwerze o trybie rozgrywki jakim jest Role Play.
Dowody: https://imgur.com/a/H8DotAU
Świadkowie: -

3 godziny temu, WanteD. napisał:

na serwerze o trybie rozgrywki jakim jest Role Play.

Wszystko wyjaśniłeś sam.

W SAPD każda osoba ma prawo przebywać we frakcjach na serwerach RP. Nieraz poruszałem ten temat z @Zebra i nie miała nic przeciwko.

Dodatkowo przez ten czas aktywnie grałem na w/w serwerze RP, przykładowo: 

unknown.png

Administracja RCON dobrze o tym wiedziała, nawet zdarzyło mi się coś pograć z jednym z rconów.

12 minut temu, Skipciu napisał:

Wszystko wyjaśniłeś sam.

W SAPD każda osoba ma prawo przebywać we frakcjach na serwerach RP. Nieraz poruszałem ten temat z @Zebra i nie miała nic przeciwko.

Dodatkowo przez ten czas aktywnie grałem na w/w serwerze RP, przykładowo: 

unknown.png

Administracja RCON dobrze o tym wiedziała, nawet zdarzyło mi się coś pograć z jednym z rconów.

Nie zmienia to faktu, że rekrut na w/w serwerze ma zakaz gry na innych serwerach, decyzja leży po twojej stronie.

27 minut temu, WanteD. napisał:

Nie zmienia to faktu, że rekrut na w/w serwerze ma zakaz gry na innych serwerach, decyzja leży po twojej stronie.

Nie wiem skąd te wnioski. Regulamin organizacji publicznych serwera tego nie zakazuje.

22 minuty temu, WanteD. napisał:

A co do skargi, jeśli faktycznie RCON nie przeszkadza to, to jak najbardziej skargę można zamknąć jednak musisz wybrać na jakim serwerze chcesz grać w PD.

Nic nie muszę.

27 minut temu, Skipciu napisał:

Ale regulamin LSPA nie obowiązuje na 4life. Nie wiem w jakim celu go tu przytoczyłeś. 

"A co do skargi, jeśli faktycznie RCON nie przeszkadza to, to jak najbardziej skargę można zamknąć"
Zachęcam do czytania ze zrozumieniem.

Edytowane przez WanteD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin