Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Baterek1235 oskarżony przez Filip_*

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Baterek1235
    Data i godzina zdarzenia: 25.06.2019 i 26.06.2019
    Pełen opis sytuacji: otóż stoję sobie na giełdzie zajmuje miejsce graczowi baterek żeby nikt mu nie wjechał, a gracz do mnie "[2019-06-25 22:55:45] [Output] : Baterek1235 [98]: wypad gosciu". Na dodatek adept frakcji wykazuje się swoim poziomem ortografii "<< Baterek1235 [196]: powiec mi za co skarga xd"
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  Są wyżej.

Ja, Filip_* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Filip_*

Okej, nie rozumiem czym cie obraziłem, może powiem konkretnie o co chodzi. Było to na giełdzie, wystawiłem swój pojazd zacząłem parkować i nagle gracz piszący skarge na mnie wjechał we mnie, na szczęście nic nie uszkodził i zaczął parkować na moje miejsce, dlatego powiedział to co widać ale w dalszym ciągu nie rozumiem czy " Wypad gosciu " było to dla ciebie obraźliwe, nie zwyzywałem Cię wiec tego nie rozumiem.

1 minutę temu, Baterek1235 napisał:

Okej, nie rozumiem czym cie obraziłem, może powiem konkretnie o co chodzi. Było to na giełdzie, wystawiłem swój pojazd zacząłem parkować i nagle gracz piszący skarge na mnie wjechał we mnie, na szczęście nic nie uszkodził i zaczął parkować na moje miejsce, dlatego powiedział to co widać ale w dalszym ciągu nie rozumiem czy " Wypad gosciu " było to dla ciebie obraźliwe, nie zwyzywałem Cię wiec tego nie rozumiem.

Twoja odpowiedź robi się śmieszna. Otóż nie wjechałem w Ciebie i nie wjeżdzałem na twoje miejsce, bo nie wystawiałem pojazdu. Chciałem być miły zająłem tobie miejsce aby Ci nikt nie wjechał,a  ty z takim tekstem do mnie...

Skarga jest za złe reprezentowanie frakcji, a nie, że mnie to obraziło. Pracownik frakcji powinien stosować swoją ortografie na dużym poziomie, a jak widać u Ciebie średnio z ortografią.

<< Baterek1235 [196]: powiec mi za co skarga xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin