Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga Na SAFD oskarżona przez Kolo1324

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Kolo1324
Nick:Kolo1324
Serial: BCAB7A64F88F0A494D9AF8ED03535D94

Przynależność do frakcj:SAFD
Opis sytuacji: Otóż ostatnio powróciłem do Frakcji SAFD zostałem przywrócony na stopień Strażak oraz dostałem ultimatum, iż nie mogę odejść z frakcji przez 2 miesiące inaczej czarna lista. Natomiast w czerwcu była rekrutacja do tej oskarżonej Frakcji. Napisał tam podanie @Aved czyli FeelJr który w tamtym czasie dostał się do Administracji na innym serwerze. Gdy tylko zobaczyłem, że napisał podanie do tej frakcji od razu poinformowałem osobę z zarządu czyli: @Placuszek o tym. Napisał mi, że się tym zajmie, lecz zignorował to i ostatecznie Feel(Aved) został przyjęte. Po wynikach zobaczyłem, że stracił rangę na forum. Czyli prawidłowo odszedł po wynikach(niestety ogłoszenia z jego odejścia nie znalazłem, ale napisze do zarządu serwera). Dziś, gdy FeelJr po raz 3 odszedł z frakcji po 1/2 miesiącach. Chciałem aby i on dostał Black Listę, ale zarząd stwierdził, że jestem gorszym pracownikiem od Feela. Po czym poleciały 3 słowa że strony Aveda w moją stronę które mnie obrażały. Lecz zarząd mimo to nadal stał za Feelem. W swoim odejściu pokłócił się ze mną mówiąc że ja kłamie. Ale skoro wyniki do administracji były 12czerwca, a do frakcji 19 czyli rekrutacja do niej była 13/15. Gdy tylko dostanę wiadomość od Aspera to na pewno dam ją jako kolejny dowód. Domagam się aby Feel dostał czarną listę i aby zarząd traktował go na równi z innymi, a nie wywyższał. 
Dowody: https://imgur.com/a/V35mSuH 

https://ventos-rpg.pl/forums/topic/239-wyniki-rekrutacji-na-supportera-czerwiec-2019/

Świadkowie:-

Edytowane przez Kolo1324
Serial

• Administrator

Wypowiem się jako członek zarządu SAFD. Nie pamiętam żeby przy wybieraniu ludzi do akademii @Placuszek wspominał coś na ten temat. Również @Aved za pierwszym razem został zwolniony dyscyplinarnie z powodu bana który był zdjęty gdzieś w październiku. Za drugim razem odszedł, było to w listopadzie z powodu tego że był w administracji innego serwera a punkt w regulaminie o tym wszedł w życie. Wrócił dopiero w czerwcu. Oprócz ostatniego odejścia był powód jego odejść/zwolnień. A ty jaki masz powód? Za pierwszym razem odszedłeś pisząc: "Dzięki za przyjęcie do frakcji może kiedyś wróce z akademią ,ale póki co chce zobaczyć jak jest w innych frakcjach" ORAZ "Wiem że byłem w tej frakcji takim troche odwalaczem.".- to był październik a dołączyłeś w lipcu. Wróciłeś do frakcji gdzieś w listopadzie po czym dostałeś bana i zostałeś wydalony z frakcji - 29 grudnia 2018r. (gdzieś tutaj). Jedziemy dalej, napisałeś podanie do frakcji w styczniu(edit, przez przypadek napisałem we wrześniu) a tu potem odejście w maju: "Powodem mojego odejścia jest Brak chęci do gry we Frakcji i chce w innej spróbować." Czy masz jeszcze coś do powiedzienia? My jako zarząd i KG decydujemy kto wraca do frakcji i na jakich warunkach, mówi też o tym punkt w regulaminie: 11.9 W skrajnych przypadkach Komenda Główna oraz Zarząd mają prawo do nagięcia regulaminu podczas rozpatrywania powrotów byłych pracowników SAFD.

Edytowane przez Artizo

Jeśli chodzi o sam fakt przynależności Aveda do ekipy innego serwera, to na tamtą chwilę nie byłem w stanie ocenić, czy rzeczywiście nijaki "Don" jest Avedem. Nie miałem zwyczajnie podstaw do zwolnienia go z Akademii. Dlatego pozostawiłem sprawę, aby się sama rozwinęła. Pytając go później na osobności, czy jest Supporterem na innym serwerze - potwierdził, ale dodał, że odszedł dobrowolnie zaraz po wynikach do Akademii. Sprawę związaną z powrotami i odejściami wyjaśnił Artizo.

Po pierwsze skoro Aved przyznał się, że był w Administracji, ale odszedł to już więsz że był. To czemu nie usuneliście go jak się przyznał? Złamał on punkt regulaminu odnośnie przynależności na innym serwerze. Normlanie każdego innego byście wyrzucili i dali mu czarną listę, ale nie bo feel święty. A co do tego co Artizo napisał to jest prawda, zachowywałem się czasem gorzej, a czasem lepiej. Ale przypominając Feel odchodzi po raz kolejny z tego samego powodu czyli: Nie chce mu się grać. A więc czy wy go tak będziecie przyjmować na każdą akademie i jak zda egzamin i odejdzie to nie wyciągniecie konsekwencji? Według mnie jest to też marnowanie miejsca w Akademii, bo po on wogóle do niej przychodzi skoro zaraz ma odejść? 

Edytowane przez Kolo1324

• Administrator
7 minut temu, Kolo1324 napisał:

Ale przypominając Feel odchodzi po raz kolejny z tego samego powodu czyli: Nie chce mu się grać.

Jeżeli czytałbyś uważnie to co napisałem wcześniej to byś zobaczył że z tego powodu odszedł z frakcji po raz pierwszy.

3 minuty temu, Aved napisał:

Ja nie wiem...dla mnie ta skarga jest śmieszna i ja już nie mam zamiaru się wypowiadać na ten temat,bo ten człowiek pokazuje właśnie poziom krawężnika i nie umie czytać raz a porządnie.

To tyle co chciałem przekazać i JK 

Bywajcie <3 

Ja ciebie nie obraziłem, a ty mnie po raz kolejny. I według zarządu taka bezczelna osoba które nie okazuje nikomu szacunku jest lepsza odemnie. Trzymajcie mnie bo padne. To jest tak żenujące. 

Ale wróćmy do tego czemu pomimo wiedzy zarządu Feel nie poniósł ŻADNYCH konsekwencji. Bo to jest dla mnie bardzo dziwne. 

1 minutę temu, Kolo1324 napisał:

Ja ciebie nie obraziłem, a ty mnie po raz kolejny. I według zarządu taka bezczelna osoba które nie okazuje nikomu szacunku jest lepsza odemnie. Trzymajcie mnie bo padne. To jest tak żenujące. 

Ale wróćmy do tego czemu pomimo wiedzy zarządu Feel nie poniósł ŻADNYCH konsekwencji. Bo to jest dla mnie bardzo dziwne. 

Powiedz mi czemu mam mieć do ciebie szacunek,jak wypisujesz takie bzdury na mój temat i do tego mieszasz w to KSF.Nadal uważam,że jesteś człowiekiem niespełna rozumu,bo piszesz tak bezsensowne skargi na frakcję.Odszedłem 3 razy i raz dostałem bana i co z tego?...to moja sprawa czy odejdę lub dostanę bana i ty powinieneś się tym wgl nie interesować tym co robię.

1 minutę temu, Aved napisał:

Powiedz mi czemu mam mieć do ciebie szacunek,jak wypisujesz takie bzdury na mój temat i do tego mieszasz w to KSF.Nadal uważam,że jesteś człowiekiem niespełna rozumu,bo piszesz tak bezsensowne skargi na frakcję.Odszedłem 3 razy i raz dostałem bana i co z tego?...to moja sprawa czy odejdę lub dostanę bana i ty powinieneś się tym wgl nie interesować tym co robię.

Po pierwsze nie pisze bezsensownych skarg, tylko walczę o równość, a nie jakieś wywyższanie jednego gościa bo go bardziej lubimy. A tak pozatym na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem niespełna rozumu? Znasz mnie? Może nawet nie wiesz jak mam na imię i mnie obrażasz. 

1 minutę temu, Kolo1324 napisał:

Po pierwsze nie pisze bezsensownych skarg, tylko walczę o równość, a nie jakieś wywyższanie jednego gościa bo go bardziej lubimy. A tak pozatym na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem niespełna rozumu? Znasz mnie? Może nawet nie wiesz jak mam na imię i mnie obrażasz. 

Gościu to ty mnie zawsze wyzywałeś,że jestem grubą osobą,a po pierwsze nią nie jestem,a więc kto tu zaczął ja? czy ty?,bo ja już sam nie wiem.A dlaczego uważam,że jesteś niespełna rozumu,bo jesteś idot**,który nie wie jaka jest prawda,a piszesz skargi.Prawda jest taka,że @Placuszek wziął mnie na prywatną rozmowę i pogadaliśmy sobie na temat mojej rangi na tam tym serwerze i dał mi do wyboru "Albo odchodzisz z rangi na tam tym serwerze,albo usuwam cię z listy" - cytuje słowa @Placuszek.Ja wybrałem odejście z posady administracyjnej i postanowiłem grać ponownie na serwerze,a ty mi pi****l***,że niby Placuszek mnie faworyzuje czy coś w tym stylu.Weź człowieku lepiej wyjdź z domu i złap se pokemona.

2 minuty temu, Aved napisał:

Gościu to ty mnie zawsze wyzywałeś,że jestem grubą osobą,a po pierwsze nią nie jestem,a więc kto tu zaczął ja? czy ty?,bo ja już sam nie wiem.A dlaczego uważam,że jesteś niespełna rozumu,bo jesteś idot**,który nie wie jaka jest prawda,a piszesz skargi.Prawda jest taka,że @Placuszek wziął mnie na prywatną rozmowę i pogadaliśmy sobie na temat mojej rangi na tam tym serwerze i dał mi do wyboru "Albo odchodzisz z rangi na tam tym serwerze,albo usuwam cię z listy" - cytuje słowa @Placuszek.Ja wybrałem odejście z posady administracyjnej i postanowiłem grać ponownie na serwerze,a ty mi pi****l***,że niby Placuszek mnie faworyzuje czy coś w tym stylu.Weź człowieku lepiej wyjdź z domu i złap se pokemona.

Po pierwsze od grubych to kubasny cię zaczął wyzywać. A co do tego to wkońcu sam odszedłeś czy on ci kazał? Bo ja się zastanawiam, bo placek pisze co innego, a ty coś innego. Gubisz się w swoich kłamstwach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin