Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga Na SAFD oskarżona przez Kolo1324

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Kolo1324 napisał:

Po pierwsze od grubych to kubasny cię zaczął wyzywać. A co do tego to wkońcu sam odszedłeś czy on ci kazał? Bo ja się zastanawiam, bo placek pisze co innego, a ty coś innego. Gubisz się w swoich kłamstwach. 

Kłamstwa? - po rozmowie z Placuszkiem postanowiłem odejść dobrowolnie,a więc nie wiedzę tu żadnego kłamstwa z mojej strony.A i co do obrażania,to potem sam zacząłeś mnie obrażać na serwerze gdziekolwiek mnie spotkałeś.

Witam. Swoją wypowiedź zacznę od faktu, iż na tamtym serwerze nie ma ogłoszenia, gdzie @Aved opuszcza grono Administracji tamtego serwera. Brak ogłoszenia o odejściu jest równoznaczny z faktem, iż gracz prawdopodobnie dalej pełni swoją funkcję, dlatego też w świetle Regulaminu SAFD nie powinien zostać przyjęty do frakcji, ponieważ nie ma namacalnego dowodu, że dany gracz zrzekł się rangi na innym serwerze. Tym samym @Placuszek dopuścił się zaniedbania swoich obowiązków poprzez złamanie Regulaminu Frakcji, bowiem powinien się upewnić, czy rzeczywiście odszedł z grona Administracji innego serwera. Tutaj takiego dowodu nie mamy, ponieważ nie ma ogłoszenia o odejściu, więc możemy wnioskować, że gracz dalej jest na stanowisku Supporta na innym serwerze.
Przejdę teraz do @Kolo1324. Osobiście uważam, że werdykt Zarządu SAFD nie powinien być zadziwiającą informacją, bowiem wcześniej sam sobie zbudowałeś negatywne podłoże. Skakanie po frakcjach (tzw robienie sobie z nich hotelu), czy pisanie w odejściu 
"Wiem że byłem w tej frakcji takim troche odwalaczem. jest troszkę nie na miejscu, dlatego też ów werdykt w mojej ocenie nie powinien być niczym dziwnym.
Na koniec tej wypowiedzi skomentuję zachowanie @Aved. Zdajesz sobie sprawę, że w skardze powinieneś wykazać choć odrobinę kultury osobistej? Skoro uważasz, że gracz zaczął Ciebie obrażać, dlaczego na niego nie napisałeś skargi? Ową skargę lekceważysz, używasz skrajnie niekulturalnych zwrotów oraz obrażasz Kolo1324. Takie zachowanie jest niedopuszczalne ze strony osoby, która zamierza rozwijać swoją karierę we frakcji. Po rozwiązaniu skargi zostaniesz ukarany punktami na forum.

Jest to moja osobista ocena całej sytuacji, dlatego też każdy z osób w to zamieszanych, czyli Placuszek, Aved, oraz Kolo1324 poniosą konsekwencje, bowiem każdy z Was ma coś za uszami szczerze powiedziawszy. Ostateczny werdykt zapadnie po skonsultowaniu tego z Członkami KSF.

Wraz z @Greyna.gg oraz @Axidus* uznaliśmy jednogłośnie, że każdy z Was jest po części odpowiedzialny za całe zajście. Dlatego też na podstawie skargi powyżej wnoszę o:

Zawieszenie @Placuszek na okres 7 dni z powodu zaniedbania swoich obowiązków, o czym wspomniałem wyżej.
Czarna Lista San Andreas Fire Department @Aved z powodu dołączenia do frakcji pełniąc funkcję Administracyjną na serwerze konkurencyjnym. Sytuację wyjaśniłem wyżej
Brak możliwości odejścia oraz brak możliwości otrzymania kary wewnątrzfrakcyjnej przez okres 2 miesięcy @Kolo1324. W przeciwnym wypadku gracz trafia na Czarną Listę San Andreas Fire Department.

Proszę Zarząd SAFD o zamieszczenie ogłoszeń w dziale San Andreas Fire Department, i tym samym sprawę uważam za zamkniętą. Tematu póki co nie przenoszę. Po napisaniu ogłoszeń proszę o wiadomość na Discordzie KSF, abym temat przeniósł do Archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin