Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Danboss.cj - oskarżony przez LuKeJ

LuKeJ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Danboss.cj

Data i godzina zdarzenia: 12.07.2019r. godz. 11.42

Pełen opis sytuacji: Jechałem od strony mechanika przy lotnisku SF w stronę spawna 1. Napotkałem oskarżonego mierzącego prędkość na tym odcinku drogi. Miałem włączony ogranicznik prędkości 80km/h, gdyż chyba po coś ten ogranicznik jest, bo inaczej fotoradar, który minąłem na początku filmu raczej zrobiłby mi zdjęcie za przekroczenie prędkości, a nie zrobił. No i mijając funkcjonariusza zaczął na mnie celować, lecz po pokonaniu sporej odległości nagle o dziwo przekroczyłem prędkość ;D. No to wyjaśnij mi od czego jest ogranicznik? Na złość komuś robisz celując w pojazd na ograniczniku spamiąc myszką póki nie przekroczy ogranicznik prędkości o 1km/h? Czyli infernus musiałby jechać na ograniczniku 20km/h bo przecież u was przy takim ograniczniku pokazywałby ze 120km/h, śmieszne ;). Ciekawe o ile wasze radiolki przekraczają prędkość na ograniczniku ;).

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://www.youtube.com/watch?v=XMeiGxfOauE&feature=youtu.be 

W ostatniej skardze już to napisałem, że nie da się wystawiać mandatu jeśli ktoś jedzie poniżej 80, według skryptu jedziesz powyżej 80 km I dostajesz mandat, to tak samo masz na doherty tam jest ogranicznie bodajże  do 40,jadac z silnikiem 1.4/1.6 bez tune na ogr 40 nie dostaniesz mandatu z lepszym silnikiem dostaniesz mandat wina leży po stronie handlingu tyle mam do powodzenia..

Edytowane przez Danboss.cj

A no to według Ciebie lepiej jest celowo spamić myszką póki nie cykniesz komuś foty, niż zobaczyć, że ktoś używa ogranicznika i celować w kogoś innego, kto go nie używa ;D, bo jakoś długo ci zajęło odkąd przy Tobie zacząłeś mi mierzyć do zjazdu. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin