Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TheArasik

niepowtarzalny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: SkoRa

Login z serwera: bartek556677

Nick osoby oskarżonej: TheArasik

powód napisania skargi: gracz kazał wyjąc pojazd z przecho za to miałem mieć mniej godzin w więzieniu, dostosowałem się do instrukcji , jednak policjant postanowił dać więcej minut chociaż wyjąłem pojazd z przecho. Na potwierdzenie mam zdjęcia.                       

Dowody :

SEhjeBm.png

PCcj4Nk.png

Do tego gracz kiedy napisałem że napisze skargę postanowił zabrać mi prawo jazdy.               

Dowody :

DXsQI80.png

IztEAcn.png

Cs0wzLL.png

Przybliżona data: 2019-07-13  około godziny 10.00

Coś od siebie: wiem że gracz posiada supportera, jednak na niego nie zasługuje 

Dowody o poinformowaniu gracza o skardze : Gracza nie ma na serwerze ale jak będzie to poinformuje go o tym

• Starszy Administrator

Polecam Ci poprawić wzór... 

A, więc zacznijmy od początku. Był za tobą pościg, w którym uciekałeś clubem i po około 5 minutach wskoczyłeś do wody. Postanowiłem, że nie zabiorę ci prawka i wskocze za tobą. Po jakimś czasie przypłynęła łódka policyjna i zabraliśmy cię na brzeg. Po tym jak ci przedstawiłem warunki odmowiłeś przyjęcia mandatu. Powiedziałeś, że wyjmiesz pojazd z przechowywalni, a wiec tam się udaliśmy. Jak dojechaliśmy zacząłeś cwaniakować i zamiast cluba wyjąłeś mi jakiegoś śmiesznego perka. Po czym dodałeś, że nie mówiłem jaki pojazd, więc udaliśmy się do więzienia. To zdanie o prawku może, źle sformułowałem, bo tak jak wcześniej chodziło o to że mogłem Ci dać, ale jak widać nie potrzebnie otrzymałeś ode mnie szansę. Tyle ode mnie, czekam na wypowiedź zarządu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin