Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Do usunięcia

KvbuS.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony Sergeant I LuKi16. Po 1 popraw nazwę tematu bo jest źle, tak samo ze wzorem. Zacznijmy od tego, że postanowiłem przeprowadzić odcinkowy pomiar prędkości w SF na dzielnicy Garcia. Wszystko przebiegało pomyślnie, aż do momentu gdy nie pojawiłeś się ty na swoim skuterku. Zacząłeś mnie DM,ować, zacząłem Cię ostrzeliwać, uciekłeś. Wróciłeś, zrobiłeś to samo, lecz tym razem Cię zabiłem. Przybiegłeś ze spawnu SF 1, wsiadłeś na swój motor, okrążyłeś budynek i znowu we mnie wjechałeś, tym razem zsiadłeś z motoru i uciekłeś w stronę spawnu na nogach, porzucając przy tym swój motor. Wróciłeś do mnie, motor Ci oddałem. Nie uszanowałeś tego, że Ci go oddałem i postanowiłeś ponownie we mnie wjechać, znów uciekłeś, lecz tym razem Ci tego nie darowałem i pojazd został odholowany na parking policyjny. Podczas tej całej sytuacji powiedziałeś do mnie następujące słowa:

[2019-07-15 15:54:46] [Output] : KvbuS. [184]: w du*e ci wjechalem

[2019-07-15 15:58:15] [Output] : KvbuS. [184]:  尸丹乚 呂凵爪巳 

[2019-07-15 16:01:53] [Output] : << KvbuS. [184]: a to ze cie dmowałem to możesz mnie zabijać i zabierac auto na pp

(przyznałeś się tutaj sam co robiłeś)

I podobno, dostałem informacje od twojego kolegi, że zostałem zwyzywany na PM u niego w sposób:

[2019-07-15 15:57:53] [Output] : << Fosio132 [336]: cco za je***y cej do cibie cos takiego

I chyba jest to prawda, ponieważ dostałeś ostrzeżenie od Administratora ENOMEK

[2019-07-15 15:57:10] [Output] : Gracz KvbuS. otrzymał ostrzeżenie od ENOMEK, powód: wyrażaj się

Na sam koniec, gdy powiedziałem Ci, że otrzymasz skargę za DM'owanie odpisałeś mi takie coś

<< KvbuS. [184]: usuwam skarge a ty nie piszesz na mnie ok?

Tyle ode mnie, jest to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź. Czekam na zarząd.

Z poważaniem

Sergeant I LuKi16

Edytowane przez LuKi16

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin