Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Problem z Windows Defenderem

dawidxek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zrobiłem formata i dzisiaj zacząłem pobierać rzeczy, które będą mi potrzebne. Wszystko było git dopóki nie wyskoczył mi błąd "Niepowodzenie - wykryto Wirusa". Pomyślałem wtedy, że po prostu wyłączę ochronę z Windows Defendera, bo był to jedyny antywirus, który miałem i bez żadnych problemów pobiorę sobie potrzebne mi pliczki. No ale niestety, gdy włączam Windows Defender Security Center lub w ogóle coś związanego z Defenderem, to nie pojawia mi się żadne okno. Próbowałem już różnych sposobów, aby to naprawić, czytałem też o tym trochę w Internecie, ale żadne rozwiązanie nie pomogło. Może ktoś z was miał podobny problem i go rozwiązał lub po prostu wie jak go rozwiązać?

2 minuty temu, KRISU. napisał:

Możesz ją wyłączyć w Usługach z tego co pamiętam.

Ukryj zawartość

Z tym regeditem też próbowałem i nic. Trochę dziwne, bo mam tego defendera prawdopodobnie wyłączonego, a pliki dalej mi blokuje. Innego antywirusa, który mógłby coś blokować nie mam, więc nie wiem już co zrobić... :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin