Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Tuner LV Kompo!!!!

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Tuner LV
ID nieruchomości: --
Cena za dobę: 2400
Cena: Oferty(najwyższa oferta 1.3kk, więc nie oferujcie niżej), wystawiam podglądowo, jeśli jakaś oferta bardzo mnie zadowoli to oczywiście tunera mogę sprzedać.
SS’y: 4rJ5fLC.png
Coś od siebie: Polecam, tuner w najlepszej lokalizacji, to bedzie tylko drożeć, zarobki na /h czasem są nieziemskie! Opłacony jest narazie do 19.08.2019.

Edytowane przez kaRRoy.
polecam

8 minut temu, Miniek_ napisał:

xdddddddddddddddd

nie wypowiadaj się, jedyne kompo jakie miałeś to te ze screenshota na mechu więc nie wiesz ile to jest warte. Nie musze wcale tego sprzedawać bo są dobre zarobki, kilkanaście dni i będę zarobiony. Może znajdzie się ktoś kto da troche wieksza cene i w 2-3 dni odrobi się na 200-250k. Wcześniej normalnie się sprzedawał po 1.300-1.350. Ale co bede tłumaczył pryszczatemu trzynastolatkowi, cóż. Większość tych którzy tak komentują nie mieli kompo albo mieli ale jak chodził po 550k, ja bym wystawił za 700 i to dla was dużo bo pewnie jesteście jeszcze w 2018 gdzie kompo jest za 550-600

Edytowane przez kaRRoy.

Teraz, kaRRoy. napisał:

nie wypowiadaj się, jedyne kompo jakie miałeś to te ze screenshota na mechu więc nie wiesz ile to jest warte. Nie musze wcale tego sprzedawać bo są dobre zarobki, kilkanaście dni i będę zarobiony. Wcześniej normalnie się sprzedawał po 1.300-1.350. Ale co bede tłumaczył pryszczatemu trzynastolatkowi, cóż.

to po co to wystawiasz jak nie chcesz tego sprzedawać? 200 iq, poza tym te zarobki na tym nie sa wcale takie kozackie jak to kazdy mowi, tak samo lokalizacja nie jest wcale taka najlepsza, ale co ja tam moge wiedziec co nie?

"Ale co bede tłumaczył pryszczatemu trzynastolatkowi, cóż." - nie powiem, rozmieszyles mnie XD ale nawet nie bede ci odpowiadac zeby ci sie za fajnie nie zrobilo :P

Teraz, Miniek_ napisał:

to po co to wystawiasz jak nie chcesz tego sprzedawać? 200 iq, poza tym te zarobki na tym nie sa wcale takie kozackie jak to kazdy mowi, tak samo lokalizacja nie jest wcale taka najlepsza, ale co ja tam moge wiedziec co nie?

"Ale co bede tłumaczył pryszczatemu trzynastolatkowi, cóż." - nie powiem, rozmieszyles mnie XD ale nawet nie bede ci odpowiadac zeby ci sie za fajnie nie zrobilo :P

Cytat

wystawiam podglądowo, jeśli jakaś oferta bardzo mnie zadowoli to oczywiście tunera mogę sprzedać.

w wieku 13 lat wypada już umieć czytać, po za tym nigdy nie miałeś kompo ale najwięcej się wypowiadasz o zarobkach. Phe, normalne.

1 minutę temu, kaRRoy. napisał:

w wieku 13 lat wypada już umieć czytać, po za tym nigdy nie miałeś kompo ale najwięcej się wypowiadasz o zarobkach. Phe, normalne.

jedyna twoja umiejetnoscia to jest wjezdzanie na wiek, czy nie rozumiem? skad ty mozesz wiedziec ile ja mam lat? XD

3 minuty temu, kaRRoy. napisał:

Skończyłem z tobą

mogles nie zaczynac, to nie musialbys konczyc

a co do turka, co do jego ceny, to chyba ty sie zatrzymales w 2018 a nie ja, bo mam aktualnie oferte w wymianie ~~2,55kk a przed tym jak go wystawialem mialem 2,57 w $ wiec jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj, slaby z ciebie handlarz, nie pozdrawiam

Edytowane przez Miniek_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin