Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Krystian6076

elfik1337
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maGnqqa.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie w moim pierwszym wywiadzie  z @Krystian6076 osobą, którą raczej nie trzeba przedstawiać jeden ze starszych graczy, jak i jeden z najstarszych w swojej frakcji. Zapraszam do czytania!

E - @elfik1337 

K - @Krystian6076

E: Witam, z tej strony Aplikant elfik1337 z Redakcji Prasowej 4Life News. Czy mógłby pan poświęcić swój czas, żeby udzielić mi wywiadu?

K: Witam, z tej strony Doświadczony Szofer Krystian6076 z Transport Of San Andreas się kłania.
Tak mam czas na udzielenie panu wywiadu.

E: Świetnie! Na samym początku chciałbym spytać o twoją liczbę godzin spędzonych na serwerze, bo doszły mnie słuchy, że w tym momencie jesteś rekordzistą?

K: W tym momencie liczba moich godzin na serwerze 4life wynosi 9504 godz. 56 min liczba rośnie wciąż dalej.

E: Skąd się wzięło w tobie tyle zapału, żeby nazbierać taką dużą liczbę godzin?

K: Gra na tym serwerze sprawia mi przyjemność, nie odczuwam tej ilości godzin spędzonych na serwerze.

E: My, jak i większość graczy wiemy, że jesteś posiadaczem unikatowych samochodów. W twojej kolekcji są dwa unikatowe i jedyne na serwerze Rumpo. W jaki sposób je zdobyłeś?

K: Obydwa pojazdy nabyłem przez szczęśliwe wymiany z graczami na serwerze.

E: Czy mógłbyś podać przybliżoną cenę wartości tych pojazdów?

K: Jedną sztukę wyceniam na 1.5kk PLN.

E: Prócz Rumpa masz pewnie wiele więcej unikatów proszę wymień kilka z nich.

K: Więc tak, mam między innymi takie pojazdy, jak:
Clover Electric 1.8, jedyny na serwerze elektryk.
Flash 1.6, pierwszy na serwerze.
Freeway 1.8, jedyny na serwerze z silnikiem 1.8
Greenwood 1.6, pierwszy na serwerze.
Stratum Electric 1.6, bodajże jeden dostępny na
serwerze reszta jest na zerowaniu.
Samolot Beagle 1.6, jedyny dostępny dla graczy na
serwerze.

E: Odbiegnijmy może od tematu pojazdów. Chciałbym nawiązać do twojej służby we frakcji Transport Of San Andreas.  Jaki czas już tam pracujesz?

K: Przybliżonej daty dołączenia do akademii frakcji Transport Of San Andreas nie pamiętam. Z tego, co kojarzę, dołączyłem w tej samej rekrutacji co obecny lider frakcji.

E: Czy pochwalisz się czytelnikom, jaką rangę obecnie posiadasz po tak długim stażu we frakcji?

K: W tej chwili posiadam największą rangę jako pracownik, czyli Doświadczony Szofer, lecz pomimo mojego dużego stażu dalej nie dostałem się do grona zarządu TSA.

E: Czy jest jakiś konkretny powód, dlaczego nie dostałeś się jeszcze do zarządu?

K: Nie mam zielonego pojęcia, dlaczego nie dostałem się jeszcze do grona do Zarządu TSA widać, że staż we frakcji nie jest brany pod uwagę. 

E: Co byś zmienił w frakcji, do której należysz?

K: Jedyną zmianą, jaką bym zaproponował frakcji, to zmiana systemu awansu do zarządu. Osoby mający krótszy staż we frakcji dostają się na krzesło zarządu i są brani bardziej pod uwagę ode mnie.

E: Zakończmy temat frakcji i przejdźmy dalej. Jak większość graczy wiemy, że zamknąłeś już dwie swoje organizacje, jaki był tego powód?

K: Więc tak pierwszą organizację zamknąłem z powodu, gdyż organizacja ta była wyzwana ludzie naśmiewali się z niej postanowiłem ją zamknąć, a druga została zamknięta, gdyż była mała aktywność osób na serwerze.

E: Czy chce Pan coś od siebie dodać?

K: Nie mam nic więcej do dodania, dziękuję, że mogłem udzielić wywiadu.

E: Również dziękuję za wywiad, miłego dnia.

Dla Redakcji 4Life News
Aplikant @elfik1337

Edytowane przez elfik1337

Wywiad bardzo skromny nie mniej jest to twój pierwszy materiał, który wyszedł ci dobrze. Zastosowałeś się do formatu, pytania są rozwinięte oraz ciekawe. Następnym razem zadaj ich trochę więcej i będzie o wiele lepiej. 

Teraz, FragusS napisał:

Wywiad bardzo skromny nie mniej jest to twój pierwszy materiał, który wyszedł ci dobrze. Zastosowałeś się do formatu, pytania są rozwinięte oraz ciekawe. Następnym razem zadaj ich trochę więcej i będzie o wiele lepiej. 

Dziękuję , wiem trochę za mało następnym razem bardziej się rozpisze i dodam też jakieś zdjęcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin