Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Odchodzę przez NeX

MrOwca
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak jak w tytule odchodzę przez NeX. NeX Dał mi bana za nic. Powód: Bugowanie Kasy.mhmmm nawet nie umiem bugować kasy. Nie wiem dlaczego mi dał tego bana Może myśli ,że jak mam takie autka To Buguje kase ...Brak słów Dobra nie będę tutaj Więcej pisać bo to nie ma sensu.Jak dostanę ub za nic to się zobaczymy jak nie widzimy się za 3 lata narka :(

Tak byłem na tej Nowej Pracy Zostały mi te 3 paczki.Po drodze dachowałem Napisałem raport Aby ktoś obrocił mi pojazd.Cola* Mnie przetepał do siebię.Chciałem Aby oddał mi kasę Bo chodziło mi aby mnie obrócił no i Musiałem Kończyć Logłem rano wchodzę na server Ban Bugowanie Kasy.

Jasne, jasne, jasne - Zawsze brat, pies, internet i obowiązki powodują wyjście z serwera akurat w najlepszych momentach, prawda? I to nie podczas zarabiania, przed odbraniem gotówki ale przed zbanowaniem - to na pewno całkowity zbieg okoliczności, hmm?

Ale ta administracja jest zła, przecie to wina internetu!

NeX, jak mogłeś zbanować tak uczciwego gracza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin