Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ravee - oskarżony przez prosebek

LisQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Ravee
    Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj jakoś 15:45
    Pełen opis sytuacji:Więc tak,jechałem moim autem z SF do LV i tam były dwie radiolki na sygnałach,były one na piachu (po minięciu mostu) ja jechałem normalnie droga aż tu nagle radiowóz wyjechał,ja pisałem ,,co robisz?'' a on wysiadł strzelił mi w all opony i używał binda gleba i wgl.Ja wysiadłem pytałem się o co chodzi a on mnie strzelił paralizatorem, następnie wzią do radiolki coś napisał i mnie wypuścił a następnie przejechał.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:Nie zdarzylem zrobić ssów ale może gracz się wytłumaczy

Uszanowanie Police Officer I Ravee.

Moim zdaniem skarga bez sensu bo nawet nie masz dowodów.

Mieliśmy wtedy pościg a ty nagle nadjeżdzasz i coś takiego [2019-08-27 15:39:52] [Output] : prosebek [103]: Uwazaj 

A przypominam że wcześniej ty stałeś na środku autostrady gdzie był pościg

[2019-08-27 15:39:50] [Output] : prosebek [103]: Kur

[2019-08-27 15:39:04] [Output] : prosebek [103]: Co wy odwalacie ( oczywiście to było skierowane do SAPD  a my mieliśmy pościg)

[2019-08-27 15:40:12] [Output] : prosebek [103]: o co chodzi? ( miałes domnie problem a po za tym skróciłeś na autostradzie i miałem domnie problemy nawet nie wiem o co)

Wsadziłem go na chwile do radiowozu żeby ochłonął. A po za tym to nie były wszystkie opony tylko dwie.

Czekam na decyzję zarządu, mogę oddać pieniądze za dwie opony które ja przebiłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin