Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez Amalyssek

Amalyssek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: deluXe
    Data i godzina zdarzenia: 21:36 09.09.2019
    Pełen opis sytuacji: No to tak, byłem sobie na dm jak zwykle i słysze syreny PD na owej strefie DM, oczywiście jestem znany od pewnego czasu jako lizus do pd, ponieważ zmieniłem stosunek ze serwerem ale przejdźmy do tematu mojej skargi. Byłem na strefie i jak zwykle chciałem pomóc frakcji PD, strzelając do uciekiniera po oponach, żeby PD miało łatwiej go złapać ale oskarżony czyli deluXe twierdzi inaczej. Przy jednej sytuacji był 99pkt i deluXe, 99pkt był na dachu a deluXe kierowcą przy odbijaniu pojazdu. Przed dotarciem PD do radiolki była pilnowana przezemnie. I właśnie dlaczego wtedy mnie nie dałeś z tasera jak byłem z dwa metry obok ciebie? Po tej akcji nawet nie zobaczyłem PD przez kilka minut i poszedłem za dm i akurat wy tam staliście i tam właśnie mnie dopiero dałeś z tasera i daleś jaila na 60m za ostrzał.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2019-09-09 21:36:40] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza deluXe!
[2019-09-09 21:36:40] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza deluXe!, deluXe [191]: ostrzal

[2019-09-09 21:44:28] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2019-09-09 21:44:28] [Output] : ✔ Powód: Ostrzał SAPD na DM
[2019-09-09 21:44:28] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 60 minut/y

Ja, Amalyssek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Amalyssek

Em, skarga sięga dna, dowody są nic nie warte, nie potwierdzają Twojej niewinności ale z szacunku się wypowiem.

Był pościg za romeg.red itd, nie ważne.. Wjechał w strefę DM.. Początkowo głównym napastnikiem był Cheetah, od razu wiedzieliśmy, że nie będzie miło. Następnie kilka razy Cie minąłem w strefie DM, miałeś broń wycelowaną - po tym nie mogłem wnioskować, że akurat w nas strzelałeś, mimo to nadal stwarzałeś zagrożenie. Następnie na kanale padły słowa, które jasno twierdziły, że dokonałeś ostrzału w naszą stronę. 

Pewnie teraz powiesz, że wcale tak nie było, że zmyślam, ale podczas Twojej drogi do więzienia, Twój kolega z DM "sprzedał Cie na psach" - oczywiście pół żartem pól serio

Spoiler

[2019-09-09 21:42:18] [Output] : << [CENZURED]: mat3j strzelal pomagal mi! teraz daj mniej wiezienia opier*olilem pieknie makowca
[2019-09-09 21:42:24] [Output] : << [CENZURED]: xD
[2019-09-09 21:42:35] [Output] : << [CENZURED]: byl jeszcze amalyssek
[2019-09-09 21:42:49] [Output] : << [CENZURED]: przekonalismy go zeby z wami sie strzelal, wybral droge strusi jednak dzisiaj.
[2019-09-09 21:42:57] [Output] : << [CENZURED]: to co, 30 minut mniej sie nalezy
[2019-09-09 21:43:01] [Output] : TheBrawler [294]: 99
[2019-09-09 21:43:05] [Output] : 99pkt [154]: ?
[2019-09-09 21:43:08] [Output] : TheBrawler [294]: prosba...
[2019-09-09 21:43:14] [Output] : << [CENZURED]: za wspolprace, moge tez powiedziec gdzie jest mat3j
[2019-09-09 21:43:20] [Output] : TheBrawler [294]: zakuj i odkuj bo emotki sie zbugowaly

Nick zamazałem żeby nie psuć tych waszych "braterskich" więzi - oczywiście na prośbę zarządu mogę przedstawić całe logi.

Dla mnie wystarczyła informacja od któregoś z funkcjonariuszy na temat ostrzału, mam do nich zaufanie - logi dodatkowo potwierdzają, że mieli rację.
Oczywiście zezwalam na wypowiedź @99pkt @dobek @AdiMekk (i chyba ktoś jeszcze ale nie przypominam sobie kto) może mają coś do dodania, choć uważam, że jest to zbędne.

Edytowane przez deluXe

Ehh, ,, strusiem '' nie jestem od długiegoo czasu, wszystkie ich słowa to są brednie. I jak bym miał zamiar do was strzelać no to by was nie było co kilkanaście sekund na DM'ie.

[2019-09-09 21:27:58] [Output] : Amalyssek [5]: dach // tutaj napisałem jak AdiMekk przejeżdżał obok mnie.

2019-09-09 21:28:09] [Output] : >> AdiMekk [240]: dawaj mnie na dach

Jak się strzela do PD to się z nimi piszę? No raczej nie.

[2019-09-09 21:28:30] [Output] : mat3j [69]: soj // w tym momencie zobaczyłem ekipe strusi i odrazu napisałem takie słowa:

[2019-09-09 21:28:38] [Output] : Amalyssek [5]: ja wale

[2019-09-09 21:28:40] [Output] : Amalyssek [5]: ja po stronie pd

Nie mam pojęcia czy to jest akurat ważne ale wkleje

[2019-09-09 21:33:56] [Output] : TheBrawler [294]: ja zwami 

[2019-09-09 21:34:03] [Output] : Amalyssek [5]: z wami czyli

[2019-09-09 21:34:16] [Output] : TheBrawler [294]: deluxe mnie przysyla do pomocy // no i go nie zabiłem bo był z pd czyli tak samo jak ja, oczywiście logi mogą to potwierdzić.

i xd, że wierzysz w słowa które powiedział odwalacz, pozdro. Jak niby stwarzałem zagrożenie to trzeba było mnie sprawdzić a nie brać za ostrzał.

Wierzę w słowa kolegi z frakcji, które brzmiały "Amalyssek strzela" to mi wystarczy, tamte wiadomości dostałem później, jak już jechałeś w kierunku Dillmore. Ja już nie mam zamiaru sie wypowiadać, może któryś z ww. osób chce coś dopowiedzieć. Tyle, strzała!

Edytowane przez deluXe

2 minuty temu, Amalyssek napisał:

A mógłbym wiedzieć kto to był?

Prawdopodobnie 99pkt ale ręki sobie nie dam uciąć.

Teraz, Amalyssek napisał:

Powróce do początku, jak stałem obok radiowozu to czemu normalnie odjechałeś? Hm?

Tak jak wyżej pisałem, ignorowałem Cię na początku, znam Cie z tego, że często lubiłeś się z nami postrzelać i poodwalać, później natchnęła Cię chęć na wstąpienie do PD i starałeś się nam "pomagać"  dlatego na początku nie reagowałem, dopiero gdy padły słowa, że dopuściłeś się ostrzału miałem Cię na "celowniku".

Gdy już dostałeś z tasera, jeszcze raz zapytałem się czy na pewno strzelałeś - no ja tego nie widziałem to przyznaje ale jak sam wiesz działamy w grupie. Odpowiedz była twierdząca dlatego stało się tak a nie inaczej. Żadna osoba z frakcji nie narażałaby się kłamiąc i łamać regulamin tylko po to żeby ktoś z DM poszedł do jaila - tym bardziej ja.

Nie chce mi się już tu wypowiadać bo nie będę kilka razy tego samego tłumaczył. Jeśli czegoś nie zrozumiałeś to przeczytaj jeszcze z 3-7 razy zamiast zadawać kolejne bezsensowne pytania.

8 minut temu, Amalyssek napisał:

@99pkt to czemu nie strzelałeś w takim razie do mnie jak byłeś na dachu? Lub ktoś się przyzna kto powiedzial kłamstwa.

Chyba się trochę zapominasz, to Ty masz przedstawić dowody a nie MY.

Ciesz się, że sie w ogóle wypowiedziałem i Ci wszystko wyjaśniłem bo skarga powinna zostać zamknięta "Brak dowodów"

2 godziny temu, 99pkt napisał:

Witam.

Ja nic nie mówiłem że ty do mnie strzelałeś czy coś takiego. Wbiliśmy tylko po Ranchera a potem byłem już zajęty wypisywaniem mandatu dla @romegg. W tym czasie oni ciebie przynieśli. 

Mogło tak być, nie miałem pewności, że to Ty powiedziałeś i wcale się z tym nie kryłem 

Pomyliłem 99pkt z innym funkcjonariuszem

PZxsauI.png

11 godzin temu, Amalyssek napisał:

Dowody dałem, I nie będę się powtarzał.

I nie, to co dałeś to log, który mówi, że Cie wsadziliśmy a nie dowód naszej winy. Da się po tym wnioskować cokolwiek? Nie.

Dodatkowo dziwnym cudem znalazłeś się przy nas. Rozumiem, spędzasz czas na DM. Ale zazwyczaj strzelacie się przy stacji benzynowej- ganton

A akcja trwała po stronie east beach.

Przypadek?

Ja teraz czekam za @GyCeK i arrivederci.

Dałem logi jak pisałem do Adimek i Brawler.

Pobiegłem na East Beach żeby wam pomóc. Czy odwalacz z dma by pisał do PD i chciał na dach radiowozu? NIE.

Jak bym był ze strusiami to bym zabił Brawlera a tego nie zrobiłem, powiedział, że jest z pd i go przysłałeś więc tak samo jak ja jestem po stronie pd.

Skarga jest bez sensu? Czyli to jest norma jak ktoś wyjmuję broń i strzela do kogoś innego i bierzecie go za ostrzał PD?

Nie mam już zamiaru pisać dalej bo i tak tego nie zrozumiesz. Czekam na werdykt.

Brawler nie jest w PD 

To że "chciałeś pomóc" nie czyni z Ciebie aniołka.

Przypomnieć Ci ostatnia sytuację, w której rzekomo pomagałeś PD, a gdy wyprowadzałem jendego z Twoich ziomków z DM zabiłeś mnie od tyłu. Tak właśnie nam pomagasz ;)

Z początku też nie widziałem żebyś strzelał, dostałem informację o ostrzale z Twojej strony, spotkałem Cie szybka akcja i bum jesteś w więzieniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin