Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Jasiekk- Oskarżony moskva.

Moskva.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Jasiekk
Data i godzina zdarzenia: Nie pamietam dokładnie cos z 1-2 tyg temu.

Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz miał usunąć wpisy ktore odsiedzialem 1-2 tyg temu. Okazuje sie ze nie usunął i musze znow 90m siedziec w wiezieniu.... A dopiero je odsiedzialem i odrazu wrocilem. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście(ss gracza Sferduq, nie ma 2 kluczyków) Nie posiadam, ponieważ myślałem że nie bedzie problemu z wpisami, ale okazuje sie ze jest problem.

Ja, Moskva. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Moskva.

Witam, nie wiem czemu skarga jest skierowana na mnie bo z tego co pamiętam to ja tylko rozpocząłem pościg i policzyłem mandat ponieważ każdy był zajęty ogarnianiem twoich znajomych którzy taranowali, wyzywali oraz zabijali funkcjonariuszy poza dm. Co do wpisów pytałem się o wpisy innych funkcjonariuszy, ci zaś odpowiedzieli mi ze masz takowe i zaczęli mi je wymieniać z tąd wiedziałem że je masz i Ci je dokładnie opisałem. Co prawda rozpocząłem pościg, aczkolwiek szybko straciłem tzw P1 ponieważ miałem przy tym pościgu straszne problemy z internetem (nie było mnie na połowie pościgu) . Z tąd też jeździłem na końcu lub w środku szyku. Jako iż rozpoczynałem pościg, musiałem Ci policzyć mandat, wszytkie "powody" podawali mi funkcjonariusze którzy jechali centralnie za tobą. Niestety przez moje problemy z internetem (wywaliło mnie podczas pościgu w dodatku mam słaby komputer) nie widzialem jak jeździsz i nie sprawdzałem Cię w komputerze. Upweniałem się czy wszystko było zrobione po pościgu na kanałach patrolowych i wszyscy mówili że wpisy zostały wyczyszczone (pytałem dla pewności) . Niestety nie pamiętam kto dokładnie był przy tym pościgu więc nie powiem Ci kto zawinił, aczkolwiek to nie byłem ja. Po prostu nie było mnie na połowie pościgu, a na drugiej połowie byłem albo p3 albo na końcu. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić i wyciągnąć cię z więzienia za niedopilnowanie obowiązków osób prowadzących pościg. 

Pozdrawiam. 

21 godzin temu, Jasiekk napisał:

Witam, nie wiem czemu skarga jest skierowana na mnie bo z tego co pamiętam to ja tylko rozpocząłem pościg i policzyłem mandat ponieważ każdy był zajęty ogarnianiem twoich znajomych którzy taranowali, wyzywali oraz zabijali funkcjonariuszy poza dm. Co do wpisów pytałem się o wpisy innych funkcjonariuszy, ci zaś odpowiedzieli mi ze masz takowe i zaczęli mi je wymieniać z tąd wiedziałem że je masz i Ci je dokładnie opisałem. Co prawda rozpocząłem pościg, aczkolwiek szybko straciłem tzw P1 ponieważ miałem przy tym pościgu straszne problemy z internetem (nie było mnie na połowie pościgu) . Z tąd też jeździłem na końcu lub w środku szyku. Jako iż rozpoczynałem pościg, musiałem Ci policzyć mandat, wszytkie "powody" podawali mi funkcjonariusze którzy jechali centralnie za tobą. Niestety przez moje problemy z internetem (wywaliło mnie podczas pościgu w dodatku mam słaby komputer) nie widzialem jak jeździsz i nie sprawdzałem Cię w komputerze. Upweniałem się czy wszystko było zrobione po pościgu na kanałach patrolowych i wszyscy mówili że wpisy zostały wyczyszczone (pytałem dla pewności) . Niestety nie pamiętam kto dokładnie był przy tym pościgu więc nie powiem Ci kto zawinił, aczkolwiek to nie byłem ja. Po prostu nie było mnie na połowie pościgu, a na drugiej połowie byłem albo p3 albo na końcu. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić i wyciągnąć cię z więzienia za niedopilnowanie obowiązków osób prowadzących pościg. 

Pozdrawiam. 

Wiesz z 3 dni temu mialem kontrolę i sie okazuje ze mam wpisy ktore odsiedzialem tego samego dnia. Czyli nie wyczyściles bo od wiezienia Twojego nie wchodzilem na serwer tylko 3 dni temu wszedlem i wyszedlem z więzienia i no kontrola zlapala i pyk 3 wpisy ktore odsiedzialem nawet sie klocilem ze skad mam te wpisy jak odsiedzialem....

Jak wcześniej wspomniałem miałem problemy z internetem + akcja była już trochę czasu temu, ale z tego co pamiętam to ktoś inny dał go do więzienia. Ja rozpocząłem pościg później wywaliło mnie i nie było mnie na połowie pościgu, a na sam koniec tylko go podliczyłem na zasadzie ze wystawiłem mandat a ktoś mi dyktował co robił na pościgu. Pamiętam też że po złapaniu osłaniałem funkcjonariuszy którzy byli pod ostrzałem i w pewnym momencie poproszono mnie o podliczenie zatrzymanego bo każdy był zajęty sprawdzanie osób które oddawały strzały w naszym kierunku. Wystawiłem mandat który chyba przyjąłes i ktoś przetransportował cię do więzienia bo ja chyba miałem za duże lagi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin