Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

No nara wszystkim :D Pozdrawiam z rodzinką .

ReaR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No nara mordy , czas nadszedł . Zresztą spodziewałem się  tego , jaki normalny administator by nie dał za to bana :D . Nara mordy i wariaty . Nie można zapomnieć o najważniejszym  (Będzie to na dole)

Krótka konwersacja:

-Extreme - I tak będę odwalać , nie zawszę , ale będę .

-AdiK. - /ban !Extreme! 999 d  'I tak będę odwalać' - Nie będziesz :) 

No więc pozdrawiam: 

Najlepszą supporterke/Administratorke @Lisa_ ( Jak ban minie to oddam Ci kasę :D )

@AdiK. (Za wszystkie bany) 

@ZbyK.gg (Za wyzerowanie konta)

@PerPani

@ZTMF

@japkooo (Szczególne go , on mnie oprowadził po serwerze i pomógł jako pierwszy) ]                              

@Greyna.gg 

@Zebra (Bo jest fajna ) Nara Ewa                                                                                                                            Nie można też zapomnieć o @Iguana .

Innych dziadów 

Cejotów

Tego cejota co dał mi 15.000pln za Waltona 1.4 

Całą organizacje Hooligans ( @Dony @Kapixooon @Heliox )

@42069 Odwalacza

@DeltaRon i @.BudziK. za fajne autka .

@Pitu112 za wspomnienia z SAMD

Teraz inny:

@shvky. 

@Fosio132 (Nara Mordo)

@DJ_Maciek (Dziena za dobry start po zerowaniu) 

91c5567cf91ff128023a60f53bec656c.png?siz

Look_At_Me TEŻ :d

Całą organizacje Bloods za miłe odwalanie 

Tych dwóch dziadów co mi Sabre rozwalili na DM @Bienieq i Dominika .

Może wrócę , może nie wszystko zależy czy Ewa da mi szanse w listopadzie .

Wiem , że wszyscy się z tego cieszą  bo wiadomo ile osób przezemie dostało bany za handel .                     Pozdrawiam z rodzinką  i JD .                                                                                                                                     (DLA ADMINISTRACJI CO TO CZYTAJĄ I INNYCH TE WYZWISKA BYŁY DLA ŚMIECHU!!!)

Jak by ktoś chciał https://mta4life.pl/kary?t=0&so=0&so_t=0&s=86FCA90029935BEC021D755DA4DA8AA1

ban D.png

Edytowane przez !Extreme!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin