Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na c0ver.

PardonsiK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @c0veR
    Data i godzina zdarzenia: 2019-10-18 coś koło 19. 
    Pełen opis sytuacji: Jadę sobie po Las Venturas, gdyż nagle @c0veR uderzył we mnie i bez żadnego "sorry" odjechał dalej. Następnie pojechałem kawałek za nim bo chciałem powiedzieć żeby zapłacił za szkody, funkcjonariusz wysiadł zaczął mierzyć do mnie z broni. Naprawdę rozumiem że pościg i te sprawy, ale napisanie słowa "sorry" zajmuję 2 sekundy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/3rQ5c15 

Jeśli chodzi o całe zajście to jeździłeś za kordonem pościgowym, a teraz masz pretensję do mnie? 
Okej, dalej. Mierzyłem do Ciebie bronią? Tak, wyjąłem ową broń, aczkolwiek nie mierzyłem z niej do Ciebie, co do postawienia mojego pojazdu, to zgadzam się, że nie powinienem tak stać, lecz była to wyjątkowa sytuacja, ponieważ chciałem oddać strzały w stronę ściganej osoby, z różnych przyczyn, lecz ty mi w tym przeszkodziłeś uderzając we mnie w zaistniałej sytuacji (pojazd miał stać w ogóle inaczej), widząc Police Department, czy inne służby, które aktualnie jadą na sygnałach świetlnych/dźwiękowych, należałoby zjechać z drogi na pobocze i ustąpić pierwszeństwa, aczkolwiek w tej sytuacji, wolałeś jechać za kordonem pościgowym, a potem mieć pretensje do nas.

Edytowane przez c0veR

Godzinę temu, c0veR napisał:

Jeśli chodzi o całe zajście to jeździłeś za kordonem pościgowym, a teraz masz pretensję do mnie? 
Okej, dalej. Mierzyłem do Ciebie bronią? Tak, wyjąłem ową broń, aczkolwiek nie mierzyłem z niej do Ciebie, co do postawienia mojego pojazdu, to zgadzam się, że nie powinienem tak stać, lecz była to wyjątkowa sytuacja, ponieważ chciałem oddać strzały w stronę ściganej osoby, z różnych przyczyn, lecz ty mi w tym przeszkodziłeś uderzając we mnie w zaistniałej sytuacji (pojazd miał stać w ogóle inaczej), widząc Police Department, czy inne służby, które aktualnie jadą na sygnałach świetlnych/dźwiękowych, należałoby zjechać z drogi na pobocze i ustąpić pierwszeństwa, aczkolwiek w tej sytuacji, wolałeś jechać za kordonem pościgowym, a potem mieć pretensje do nas.

"Wolałeś jechać za kordonem pościgowym" Tak się składa że po prostu jechałem na swojego tunera i jechałem w bezpiecznej odległości od was, lecz ty nagle mnie ztaranowałeś, po czym zacząłeś do mnie celować i nie mów mi, że nie celowałeś we mnie bo to oszczerstwo. A co do "przeszkodziłeś mi uderzając we mnie" jechałem około 180 km, więc ciężko było wyhamować prawda? Zastanów się co piszesz.

"widząc Police Department, czy inne służby, które aktualnie jadą na sygnałach świetlnych/dźwiękowych, należałoby zjechać z drogi na pobocze i ustąpić pierwszeństwa"- Zobacz ss i się zastanów jak miałem Ci ustąpić pierwszeństwa ;) 

Edytowane przez PardonsiK

Jechałeś 180 km/h na drodze do 120, więc kto popełnił błąd? Mogłeś mnie ominąć miałeś dużo miejsca po prawej stronie, aczkolwiek ty wolałeś we mnie wjechać. Nie przypominam sobie, że do Ciebie mierzyłem, wyjąłem broń, lecz tylko trzymając ją w rękach i karząc Ci odjechać od kordonu. 

Nic więcej do dodania nie mam.

15 minut temu, c0veR napisał:

Jechałeś 180 km/h na drodze do 120, więc kto popełnił błąd? Mogłeś mnie ominąć miałeś dużo miejsca po prawej stronie, aczkolwiek ty wolałeś we mnie wjechać. Nie przypominam sobie, że do Ciebie mierzyłem, wyjąłem broń, lecz tylko trzymając ją w rękach i karząc Ci odjechać od kordonu. 

Nic więcej do dodania nie mam.

Naturalnie, niech to będzie moja wina, bo oczywiście wina nie leży po waszej stronie. Wystarczyło napisać "sorry" i było by po problemie. Co do tej broni widziałem dobrze że zacząłeś, ale wypieraj się, masz prawo bo niestety Ci tego nie udowodnię. 

Więcej do dodania nie mam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin