Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Mr_Szynka - oskarżony przez Maly_Karakan

Mr.Natalia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Mr_Szynka
Data i godzina zdarzenia: 30.08.2019
Pełen opis sytuacji: Dzisiaj (18.10) zostałem złapany przez Policje, zostałem poinformowany, że musze odsiedzieć 50 minut za wpisy, które dawno odsiedziałem. Przez nie uwagę funkcjonariusza Mr_Szynka nie została wyczyszczona moja kartoteka po wsadzeniu mnie do więzienia. Nie robiłbym afery, gdybym nie musiał odsiedzieć 130 minut ( suma minut, po dodaniu odsiedzonych minut ).
Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie posiadam żadnych logów, ani ss'ów, ponieważ nie sądziłem , że taka sytuacja będzie miała miejsce.

Witam Police Officer II Mr_Szynka się kłania.

1.Popraw wzór.

2.Osobiście nie pamiętam tego zdarzenia gdyż było to dosyć dawno

36 minut temu, Mr.Natalia napisał:

Przez nie uwagę funkcjonariusza Mr_Szynka nie została wyczyszczona moja kartoteka po wsadzeniu mnie do więzienia.

Zawszę czyszczę kartotekę po wsadzeniu kogoś do więzienia.

36 minut temu, Mr.Natalia napisał:

Nie posiadam żadnych logów, ani ss'ów, ponieważ nie sądziłem , że taka sytuacja będzie miała miejsce.

Skoro nie posiadasz żadnych dowodów to równie dobrze mógł być to inny funkcjonariusz,który cię wsadził do więzienia i nie wyczyścił kartoteki.

Edytowane przez Mr_Szynka

5 minut temu, Mr_Szynka napisał:

1.Popraw wzór.

Co jest nie tak ze wzorem?

5 minut temu, Mr_Szynka napisał:

Zawszę czyszczę kartotekę po wsadzeniu kogoś do więzienia.

Było to dość dawno, więc nie obwiniam cię w 100%, lecz z tego co pamiętam to brałeś udział w tym pościgu i to ty mnie wsadziłeś, oczywiście tak jak już zaznaczyłem nie obwiniam cię o ten bład tylko tak przypuszczam. Macie logi, więc mozecie sprawdzić kto mnie wsadził na ten moment kończę moją wypowiedz.

8 minut temu, Mr_Szynka napisał:

Skoro nie posiadasz żadnych dowodów to równie dobrze mógł być to inny funkcjonariusz,który cię wsadził do więzienia i nie wyczyścił kartoteki

Tak jak już napisałem macie logi, więc możecie sprawdzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin