Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

MTA 4LIFE - CIĘŻKIE ŻYCIE SWEEPERA #2

Kemyz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W tej sklejce trudnych momentów podczas pracy Sweepera stało się kilka momentów naprawdę mrożących krew w żyłach. Ale ta ostatnia sprawiła mi ogromną przykrość.. Ale żeby zobaczyć co się stało musisz obejrzeć odcinek! Film nie jest długi więc zajmie ci tylko chwilę! Jeśli spodobało ci się zostaw subskrypcję, łapkę w górę i jakiś miły komentarz a na pewno zrobię więcej filmików tego typu ponieważ mnie to motywuję! Pozdrawiam :D

Ta praca powinna być dawno usunięta 

Zarabiasz marne grosze, a 90% osób którzy jeżdżą na sweeperach to osoby których krd nie obowiązuje, tym samym utrudniają grę innym. Oczywiście np. Szanowny Pan Odwalacz z Banshee nie jest święty, ale to sweepery są udręką tego serwera 

Edytowane przez deluXe

2 godziny temu, deluXe napisał:

Ta praca powinna być dawno usunięta 

Zarabiasz marne grosze, a 90% osób którzy jeżdżą na sweeperach to osoby których krd nie obowiązuje, tym samym utrudniają grę innym. Oczywiście np. Szanowny Pan Odwalacz z Banshee nie jest święty, ale to sweepery to udręka tego serwera 

Ale content na Youtube przynajmniej mam xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin