Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bregon oskarżony przez sskk.

K4per
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Bregon.
    Data i godzina zdarzenia: 28.10.2019r około 19:10
    Pełen opis sytuacji: Był pościg na DM który robił jakiś gość.Pojechałem na strefe DM wraz z kolegami.Przejeliśmy radiole po 2/3 min zjawili sie SWAT.Strzelaliśmy się z nimi gdyż w pewnym momencie ktoś napisał że niema tpev.Więc poszedłem sobie na stacje i zrobiłem sobie reconnecta na ostatnią pozycję.Nie miałem żadnego pościgu pieszego ani jakich poleceń żebym się poddał.Zrobiłem tego reconnecta wbiłem pograłem sobie 5 min a tu nagle do jaila za 240 min.Dla mnie to jest śmieszne że nie umiecie inaczej mnie złapać tylko dawać przez PID.I za nic tak naprawdę zostałem wsadzony jeśli nie miałem żadnego pościgu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
 ✔ Powód: Poszukiwany na podstawie MDT 8x ( wylogowanie celowe Cie nie uratuje)
:✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 240 minut/y

Ja, sskk zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

A liczyłem na to ze odpuścisz sobie ta skargę ze względu na zdrowe myślenie ale cóż widzę trzeba przytoczyć niezbite dowody no to lecimy. Na wstępie zaznaczone iż posiadając taka liczbę wpisów nie potrzeba nawet pościgu ponieważ jesteś osoba rozpoznawalna. 

32 minuty temu, sskk napisał:

Nie miałem żadnego pościgu pieszego ani jakich poleceń żebym się poddał.

jPHQiQc.jpg

Więcej chyba nie muszę wyjaśniać. Na dole widać ostatni wpis zrobiłeś też jednej osobie podobna rzecz więc widzę nie pierwszy raz takie coś robisz. Wiadomo nie zrobił wystarczających dowód niestety tpev ciężko jest udowodnić bez ss czy nagrania i teraz stawiam ze był by na moim miejscu ze waszą "DM mafffie" złapał więcej nie mam do dodania myślę ze ssy wystarcza pozdrawiam Bregon.

Edytowane przez Bregon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin