Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na BarsoneK - oskarżony przez KsamiX

KsamiX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:

BarsoneK

Data i godzina zdarzenia:

02-11-2019 w godzinach porannych ( ~ 10:30 )

Pełen opis sytuacji:

Postawiłem pojazd na parkingu płatnym, dosłownie na dwie minuty aby relognąć ponieważ zepsuł mi się dźwięk więc wyłączyłem i włączyłem MTA.

Po wejściu (sf 1) zobaczyłem, że mój pojazd jest holowany przez cadeta. Napisałem: ,,Co ty odwalasz?" i wtedy otrzymałem mandat od innego policjanta za ,,zniewagę"

Po tym jak otrzymałem mandat, poszedłem na PP po pojazd, zrobiłem ss, poprosiłem o ss widocznego błędu cadeta lecz on owego nie posiadał

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

SS pojazdu z PP 

Taka sytuacja miała niestety miejsce. Holowalem pojazd i podjechał do mnie darkmon i powiedział żebym zrobił szybko bez RP ponieważ zajmuje dużo miejsca. No to na szybko wziąłem pojazd i pojechałem odwieźć na PP. Przez ten pośpiech zapomniałem zrobić screena i niestety wina leży po mojej stronie. Kare która otrzymam będę musiał z bólem przyjąć... Na konto poszkodowanego gracza wpłynęło 1000pln za mój błąd na wyjęcie pojazdu z PP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin