Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bregon. - oskarżony przez KarwaK!

KarwaK!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Bregon.
    Data i godzina zdarzenia: 07.11.2019 godz ~ 19:10
    Pełen opis sytuacji: Wszedłem z kolegą na komisariat w celu odegrania jakiejś akcji RP. Znajdowało tam się sporo policjantów lecz jeden (Bregon.) podszedł i stał bez słowa, otworzył drzwi to wszedłem przez próg na chwilę po czym oskarżony wyciągnął paralizator i zaczął we mnie mierzyć i strzelać bez słowa, zacząłem uciekać aż w końcu mnie trafił i zakuł, spytałem co się stało lecz nie dostałem odpowiedzi. Dosłownie nic nie napisał, podobnie jak jego kolega który mnie przewoził do więzienia nie wiedząc za co (nie pamiętam nicku kierowcy który jechał sam). W końcu w więzieniu dowiedziałem się o co chodzi "Wpis + zniewaga funkcjonariusza" i to jest ironia, ponieważ najpierw trzeba by było coś napisać żeby go znieważyć. Proszę o ukaranie funkcjonariusza. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niestety nie mam zdjęć ale mam znajomego który potwierdzi sytuację. 

Proszę surowo ukarać gracza.

Po pierwsze zastosuj się do wzoru, następnie uważasz ze odegranie RP jest to ciągłe pisanie coś widząc szkolenie oraz [2019-11-07 18:15:04] [Output] : KarwaK! [326]: ja ze schorniska kazali mi psy wyprowadzic
Dobry powód do RP naprawde.
No jak widać zostało przedstawione dlaczego zostałeś złapany 

[2019-11-07 18:18:29] [Output] : Bregon. [59]: Za zniewage oczywiscie
Skoro uważasz ze wejście na HQ pisanie takich rzeczy jest adekwatne do poziomu akcje RP oraz jakiekolwiek poziomu to niestety ale nie.
Myślę ze tyle wystarczy oczywiście godziny z logami są inne (1 godzina w tył) ze względu za strefę czasową w której mieszkam 

Pozdrawiam.

Chodziło o psy szkoleniowe, bo miałem udawać że jestem ze schroniska jak by mi o was chodziło o tym napisał że przyszedłem was zabrać na smyczy, wiem że tak to zrozumieliście ale to nie moja wina, trzeba było coś napisać a co do twojej "odpowiedzi " potrafię również taką zrobić [2019-11-07 18:18:29] [Output] : Bregon. [59]: Wcale tego nie napisałem, także również nie masz dowodów .

Oczywiście przypomnę ze za podrabianie logów jest nawet to karane banem a właśnie to zrobiłeś.
Dodam jeszcze kilka smaczków Twojej postawy:

[2019-11-07 18:17:44] [Output] : KarwaK! [326]: taki madry to cho na solo

[2019-11-07 18:17:57] [Output] : KarwaK! [326]: co ty wiesz o zabijaniu

Następnym razem pomyśl potem wykonaj jakąś czynność i licz się w konsekwencjami jest to ostatnia odpowiedz w tej bezsensownej skardze.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin