Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly - oskarżony przez St4siek

Break
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
    Data i godzina zdarzenia: 10.11.2019 // 16:50
    Pełen opis sytuacji: Przesiadywałem na strefie DM. Przyjechało SWAT i kilku funkcjonariuszy m.in. Kelly. Osoby z SAPD biegały po DM i szukały osób które do nich strzelały i wszystko bylo git. Tylko nie wiem dlaczego jak ja biegałem po strefie DM koło funkcjonariusza bez żadnej broni, nie stwarzałem żadnego zagrożenia dla osoby oskarżonej. A funkcjonariusz cały czas do mnie strzelał, nawet po za strefą DM, prowokował mnie abym oddal w jego stronę strzały. Rozumiem gdybym biegał z bronią to mógłby czuć zagrożenie ale gdy ja nawet nie miałem broni w ręce. Jest to chyba raczej nie fer, gdy funkcjonariusz bez żadnego powodu oddaje w moją stronę strzały, prowokuje mnie, a ja nie mogę mu oddać, ponieważ wsadzi mnie do więzienia za ostrzał SAPD.

Chciałbym przypomnieć iż to nie jest pierwszy raz gdy funkcjonariusz nadużywa swoich przywilejów i strzela do wszystkich gdy ktoś mu nie podpasuje ale niestety niemam na to dowodów.  
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/Kh1ctGg

Ja, St4siek  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez St4siek

Popraw nazwę tematu.

PO III Kelly SA Police Department

Była prowadzona akcja na strefie DM, gracz składający skargę brał udział czynnie w ostrzale Departamentu na strefie DM, widziałem w/w gracza przez lunete snajperską gdy z bronią w ręku był na pojeździe który przeprowadzał "drive-by" na oficerach SWAT i strzelał do nich. Gdy byłem podczas zmiany stanowiska snajperskiego gracz biegał za mną, wtedy poczułem się zagrożony będąc na strefie DM i widząc że gracz wcześniej posiadał broń palną w ręce i czynnie jej używał, gdy gracz stanął za mną wstałem, zmieniłem broń na HK416 i wydałem graczowi polecenie do położenia się na ziemi legitymując się swoją jednostką, oczekiwałem kilka chwil na zastosowanie się do polecenia jednak gracz wykonał gwałtowny ruch tj. ucieczka wtedy też podjąłem decyzję o użyciu broni palnej, jest to strefa DM, mogłeś wyciągnąć broń w każdym momencie wcześniej widziałem Cię jak posiadałeś ją i czynnie strzelałeś do oficerów. Dlaczego nie zastosowałeś się do polecenia położenia się na ziemi? Miałeś coś na sumieniu i podjąłeś ucieczkę? Jeżeli widziałem że miałeś broń wcześniej i strzelałeś do oficerów SWAT to równie dobrze mogłeś wyjąć ją i zacząć strzelać do mnie. Jeżeli strzelasz do Departamentu musisz liczyć się z tym że Departament otworzy ogień w Twoją stronę. Pozdrawiam, więcej nie wypowiadam się w tej skardze, to jest już Twoja kolejna skarga w której "płaczecie" i to jest dobry wyraz do określenia tego wszystkiego gdy SWAT wejdzie na DM i coś wam się nie spodoba w ich działaniu. 

8 minut temu, Kelly napisał:

Popraw nazwę tematu.

PO III Kelly SA Police Department

Była prowadzona akcja na strefie DM, gracz składający skargę brał udział czynnie w ostrzale Departamentu na strefie DM, widziałem w/w gracza przez lunete snajperską gdy z bronią w ręku był na pojeździe który przeprowadzał "drive-by" na oficerach SWAT i strzelał do nich. Gdy byłem podczas zmiany stanowiska snajperskiego gracz biegał za mną, wtedy poczułem się zagrożony będąc na strefie DM i widząc że gracz wcześniej posiadał broń palną w ręce i czynnie jej używał, gdy gracz stanął za mną wstałem, zmieniłem broń na HK416 i wydałem graczowi polecenie do położenia się na ziemi legitymując się swoją jednostką, oczekiwałem kilka chwil na zastosowanie się do polecenia jednak gracz wykonał gwałtowny ruch tj. ucieczka wtedy też podjąłem decyzję o użyciu broni palnej, jest to strefa DM, mogłeś wyciągnąć broń w każdym momencie wcześniej widziałem Cię jak posiadałeś ją i czynnie strzelałeś do oficerów. Dlaczego nie zastosowałeś się do polecenia położenia się na ziemi? Miałeś coś na sumieniu i podjąłeś ucieczkę? Jeżeli widziałem że miałeś broń wcześniej i strzelałeś do oficerów SWAT to równie dobrze mogłeś wyjąć ją i zacząć strzelać do mnie. Jeżeli strzelasz do Departamentu musisz liczyć się z tym że Departament otworzy ogień w Twoją stronę. Pozdrawiam, więcej nie wypowiadam się w tej skardze, to jest już Twoja kolejna skarga w której "płaczecie" i to jest dobry wyraz do określenia tego wszystkiego gdy SWAT wejdzie na DM i coś wam się nie spodoba w ich działaniu. 

Widziałeś przez lunete mój nick? Dziwne. Jakieś dowody? bo sobie nie przypominam. A jak wiemy słowo przeciwko słowu.

Po DM mogę sobie biegać, Stanąłem za tobą bo pisałem do kolegi. 

12 minut temu, Kelly napisał:

Dlaczego nie zastosowałeś się do polecenia położenia się na ziemi? Miałeś coś na sumieniu i podjąłeś ucieczkę?

Nie rozumiałem co pisałeś do mnie po angielsku.

Jak bym chciał bym cię już dawno zabił, ale po co? Jak było was więcej i byście mnie załapali. Ale ty tego nie rozumiałeś i mnie prowokowałeś oddawając we mnie strzały, a jak widziałeś że nie dam się sprowokować to mnie zabiłeś. Biegałem tak z wami przez kilka minut to dlaczego jak niby widziałeś że strzelam do SAPD, czemu mnie nie złapałeś? Coś chyba kręcisz.

1 minutę temu, St4siek napisał:

Widziałeś przez lunete mój nick? Dziwne. Jakieś dowody? bo sobie nie przypominam. A jak wiemy słowo przeciwko słowu.

Po DM mogę sobie biegać, Stanąłem za tobą bo pisałem do kolegi. 

Jak bym chciał bym cię już dawno zabił, ale po co? Jak było was więcej i byście mnie załapali. Ale ty tego nie rozumiałeś i mnie prowokowałeś oddawając we mnie strzały, a jak widziałeś że nie dam się sprowokować to mnie zabiłeś. Biegałem tak z wami przez kilka minut to dlaczego jak niby widziałeś że strzelam do SAPD, czemu mnie nie złapałeś? Coś chyba kręcisz.

Ja sie więcej nie wypowiadam, piszesz co chwilę coś innego. Zdecyduj się.

Ja rozumiem, jakbym Cię jeszcze do jaila dał albo dał Ci wpis, biegasz z bronią na DM, strzelasz a potem biegasz bez broni za nami i udajesz niewinnego, choć możesz ją w każdej chwili wyciągnąć i zabić nas od pleców, było zareagować na polecenie, dałem Ci szansę. Szkoda mi klawiatury na odpowiedzi w tym wątku, naprawdę. Dlaczego Cię nie zatrzymałem? Bo mieliśmy zadania jako SWAT do wykonania i nie było czasu na zabawę z innymi, trzeba było odbić radiowozy które sobie "przywłaszczyliście" i zatrzymać ściganego. Dziękuje za uwagę, pozdrawiam.

2 godziny temu, Kelly napisał:

Ja rozumiem, jakbym Cię jeszcze do jaila dał albo dał Ci wpis, biegasz z bronią na DM, strzelasz a potem biegasz bez broni za nami i udajesz niewinnego, choć możesz ją w każdej chwili wyciągnąć i zabić nas od pleców, było zareagować na polecenie, dałem Ci szansę. Szkoda mi klawiatury na odpowiedzi w tym wątku, naprawdę. Dlaczego Cię nie zatrzymałem? Bo mieliśmy zadania jako SWAT do wykonania i nie było czasu na zabawę z innymi, trzeba było odbić radiowozy które sobie "przywłaszczyliście" i zatrzymać ściganego. Dziękuje za uwagę, pozdrawiam.

To jak strzelałem do was to pokaż dowody jakieś bo sobie nie przypominam abym do ciebie strzelał i biegał z bronią po DM. Więc Jak masz dowody pokaż je a jak nie to nie pisz bzdur. A co do tego polecenia to pisałem że nie znam angielskiego i nie rozumiałem co do mnie piszesz.

Edytowane przez St4siek

W dniu 10.11.2019 o 17:57, St4siek napisał:

Mógł rozpoznać po skinie. 

W dniu 10.11.2019 o 17:57, St4siek napisał:

Byłeś w tej frakcji, zapewne sam używałeś takich bindów, proszę Cię.

KWTkuho.jpg

Powyższy screen przedstawia zabójstwo funkcjonariusza, więc jednak broni używałeś.

Funkcjonariusz miał prawo czuć się zagrożonym, mogłeś wyjąć broń w każdej chwili.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin